• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Devler Selçuk İnanın peşinde
11 Eylül 2012 Salı 12:00

Devler Selçuk İnan'ın peşinde

G.Sarayın 19 Eylülde M.United ile Old Traffordda oynayacağı Devler Ligi maçını İspanyadan A.Madrid, İngiltereden Liverpool ve Arsenal ile İtalyadan Interin izleme komiteleri seyredecek.
A Milli Takım’ın Hollanda ile yaptığı grup eleme maçında yedek kalması olay olan G.Saray’ın yıldızı Selçuk İnan, Avrupa’nın takibinde. 19 Eylül’de Manchester United ile Old Trafford’da oynanacak Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını dev kulüplerin izleme komitesi üyeleri ve menajer ordusu izleyecek. İspanyol, İngiliz ve İtalyan kulüpleri tarafından takibe alınan milli oyuncuyu, başta Arda Turan ve Emre Belözoğlu’nun forma giydiği Atletico Madrid olmak üzere, İngiltere’den Liverpool ve Arsenal, İtalya’dan ise Inter’in takip ettiği belirtildi.
 
Sarı-Kırmızılılar’la 4 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve kulübünde son derece mutlu olduğu belirtilen Selçuk’un, şu an için resmi bir teklif almadığı, ancak büyük kulüpler tarafından yakın takibe alındığını bildiği öğrenildi. Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı tarafından Hollanda karşısında oynatılmayınca büyük bir hayal kırıklığı yaşayan ve bugünkü Estonya sınavında forma giymeyi umut eden Selçuk İnan, önümüzdeki hafta ise İngiltere’de tam anlamıyla görücüce çıkacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA