• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Desteğe ihtiyacımız var
14 Kasım 2011 Pazartesi 17:07

'Desteğe ihtiyacımız var'

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Zaferde bulunan Konyaspor kulüp binasında Başkan Ahmet Şan ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Zaferde bulunan Konyaspor kulüp binasında Başkan Ahmet Şan ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Konyaspor'un içerisinde bulunduğu sıkıntılı dönemden kurtulması ve marka değerini kazanması adına yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette ayrıca yönetim kurulumuza başarılar dilendi.

Zaferde bulunan kulüp binasında gerçekleşen ziyarette Kulüp Başkanı Ahmet Şan, İkinci Başkan Fatih Yılmaz, Başkan Yardımcısı ve Altyapı Sorumlusu Mehmet Günbaş, Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Basın Sözcüsü Güven Öten, As Başkanlardan Mehmet Dağ ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Baydar'ın hazır bulunduğu ziyarete MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile KTO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

20 Ekim'de yapılan Olağanüstü Genel Kurulda göreve gelen Ahmet Şan başkanlığındaki yönetim kuruluna görevinde başarılar dileyen MÜSİAD ve KTO heyeti, Konya'nın önemli marka değerlerinden olan Konyaspor'un içerisinde bulunduğu sıkıntılı dönemden kurtulması adına yapılması gerekenler konusunda üzerlerinde düşen görevleri yasalar çerçevesinde yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Kulüp Başkanı Ahmet Şan, zor olduğunu bildikleri görevi kabul ederken tüm Konya'nın kendilerine destek vereceğini umut ederek yola çıktıklarını ve geride kalan kısa sürede kendilerine gösterilen ilginin sıkıntıların aşılması noktasında yönetim kuruluna moral verdiğini söyledi.

Konyaspor'un içerisinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması adına Konya'daki ve tüm dünyadaki Konyalıyım diyen herkese önemli görevler düştüğünün altını da çizen Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "Önceliğimiz günü birlik kısa vadeli başarılardan ziyade Konyaspor'a kalıcı gelirler getiren ve kulübün kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayan projeler üretmek. Bu konuda şehrin ileri gelenleri, STK'ları ve önemli sanayi kuruluşlarının desteğine ihtiyacımız var. Daha önceki yıllarda düşünülen ve hayata geçirilen ama içi bir türlü doldurulamayan Anonim Şirket konusunda adımlar atarak herkesi Konyaspor değerinin içerisine çekmek ve Konyaspor etrafında birleştirerek sıkıntıları aşmak istiyoruz. Bunu başaracak azmi kendimizde görüyoruz. İnşallah gereken desteği de alırsak işimiz braz daha kolaylaşır" şeklinde görüş belirtti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA