• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dere:Artık çıkışa geçmek istiyoruz
10 Şubat 2011 Perşembe 12:20

Dere:'Artık çıkışa geçmek istiyoruz'

Konyaspor takımının genç isimlerinden Ali Dere, yeniden yapılanan takımda ilk haftalarda uyum sorunu yaşadıklarını ve bununda beraberinde istenmeyen sonuçları getirdiğini belirtti.

Konyaspor takımının genç isimlerinden Ali Dere, yeniden yapılanan takımda ilk haftalarda uyum sorunu yaşadıklarını ve bununda beraberinde istenmeyen sonuçları getirdiğini belirtirken, Bucaspor ile oynanacak karşılaşmadan alacakları 3 puanla çıkışın başlangıcını yapacaklarına ve Konyaspor'u hak ettiği yere taşıyacaklarına inandığını söyledi.

Sezonun ikinci yarısına iyi başlayamadıklarını söyleyen genç oyuncu Ali Dere, "İstemediğimiz sonuçlar alıyoruz. Ama biz kendimize ve başarılı olacağımıza inanıyoruz. Gerçekten iyi bir takıma sahibiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Biraz uyum sorunu yaşadık. Daha fazla çalışarak bu sorunu da ortadan kaldıracağımıza inanıyorum. Futbolun içerisinde bunlar var. İllaki istenmeyen sonuçlar alıyorsunuz. Ama biz bunları bir an önce telafi edeceğiz. Çünkü önümüzde daha 14 maç var. Biz herkesten fazla başarılı olmayı istiyoruz. Çünkü Konyaspor'un oyuncusuyuz ve Konyaspor'un hak ettiği yerlerin bulunduğu sıralamalar olmadığını biliyoruz. Bir an önce başarılı sonuçlar alarak ligde kalmayı hedefliyoruz. Bunun içinde önümüzdeki ilk engel Bucaspor maçı. Bu zorlu maçtan galibiyele ayrılarak çıkışımızın başlangıcını yapmak istiyoruz" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA