• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Derdimiz paralel yapıyla
16 Nisan 2014 Çarşamba 08:19

Derdimiz paralel yapıyla

Dicle Üniversitesi'nde birbirinden kaliteli öğretim üyeleri olduğunu belirten İçten, 'Bizim derdimiz, oradaki paralel yapı ile alakalı. Bunun sayısı da 5-10 kişiyi geçmez' dedi

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç hakkında gündeme getirdiği iddiaların, Saraç'ın başını kapatması ile alakasının olmadığını belirterek, 'Seçimler bittikten bir gün sonra 'AK Parti'liler cami duvarına işiyor' diyen 'korsan sekreterle' hesaplaşacağımı söyledim ve basın toplantısını bir hafta önceden duyurdum. Ama hanımefendi benim basın toplantısından bir gün önce başını kapatıyor' dedi.

SORULARIM CEVAPSIZ

Saraç ve üniversite yönetimi hakkında birtakım iddialarda bulunan İçten, rektör ve üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Sabri Eyigün'e cevap verdi. İçten, Rektör Saraç'ın, iddiaların hiçbirisine yanıt vermediğini ifade ederek, 'Keşke Cuma İçten'in şu 64 tane sorusundan bir tanesine, 'bakın belgesi budur' diye cevap verebilselerdi' dedi.

SAVCIYA VERECEĞİM

İçten, toplantıda paylaşmadığı ama savcılık ile paylaşacağı daha farklı şeyler olduğunu söyledi. Dicle Üniversitesi'nde birbirinden kaliteli öğretim üyeleri olduğunu belirten İçten, 'Bizim derdimiz, oradaki paralel yapı ile alakalıdır. Bunun sayısı da yönetim kadrosunu ele aldığınızda 5-10 kişiyi geçmez' dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA