• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Deplasmandan 3 puanla ayrılacağız
09 Kasım 2012 Cuma 13:39

'Deplasmandan 3 puanla ayrılacağız'

Torku Konyaspor'un genç oyuncusu Ömer Ali Şahiner istikrarı yakalama adına seri galibiyetlere ihtiyaçları olduğunu ve Kartalspor maçının bunun başlangıcı olma adına büyük önem taşıdığını söyledi.
Ligde geride kalan 10 haftalık dönemde oynadıkları oyunun karşılığını puan ve sıralamadaki yer ile alamadıklarını belirten  Ömer Ali Şahiner, "Son iki maçtır iyi mücadele ediyor, maçı kazanacak pozisyonları buluyor ama galip gelemiyoruz. İstikrar adına artık bir galibiyet serisi yakalamak zorundayız. Bunun içinde Kartalspor maçı büyük önem taşıyor. İlk adımı bu maçı 3 puanla kapatarak atıp sezonun ilk yarısında kalan haftaları da en iyi şekilde değerlendirerek üst sıralarda hak ettiğimiz yeri almak istiyoruz. Bunu başaracak oyuncu kalitesine, inanca ve mücadeleye sahibiz. İhtiyacımız olan tek şey kazanmayı alışkanlık haline getirmek" dedi.
Sahasında başarılı sonuçlar alan Kartalspor'un ligin iyi takımlarından biri olduğuna işaret eden  Ömer Ali Şahiner, "Saha ve seyirci avantajını iyi kullanan, oyun disiplinine sahip ve kazanmak isteyen bir ekibe karşı oynayacağız. Sahada daha çok isteyen, daha çok müadele eden takım istediğini alıyor. Bizim adımıza böyle bir maç olacağına ve Kartalspor önünde galibiyet elde edeceğimize inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.
Yaklaşık 1,5 yıl aradan sonra yeniden milli takıma seçildiğini ve bunun için mutlu olduğunu da sözlerine ekleyen Ömer Ali Şahiner, "Her oyuncunu hedefi milli formayı giymektir. Uzun bir süredir milli takıma çağrılmıyordum. Ama ben Torku Konyaspor'daki performansımın yeniden milli takıma yükselmemde büyük etkisi olacağına inandım. Hocamın verdiği fırsatları iyi değerlendirdim ve yaklaşık 1,5 yıl aradan sonra ay-yıldızlı formayı giyeceğim. Bunun için mutluyum. İnşallah hem takımımda hem de milli takımdaki performansım giderek artar ve Torku Konyaspor'la Süper Lig'e yükselme sevincini, milli takımlar düzeyinde de A Milli Takımda forma giyme mutluluğunu yaşarım. Öncelikli hedefim bu" diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA