• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Deniz Baykaldan şaşırtan HDP çıkışı
15 Nisan 2015 Çarşamba 11:46

Deniz Baykal'dan şaşırtan HDP çıkışı

'Biz Kızılay değiliz' diyen Deniz Baykal HDP'yi kast ederek ’barajı geçsin’ anlayışıyla başka partilere oy verilmemesi telkininde bulundu.

Türkiye’nin CHP’ye şiddetle ihtiyacı olduğuna dikkati çeken Deniz Baykal, ’barajı geçsin’ anlayışıyla başka partilere oy verilmemesi telkininde bulundu. CHP’den vazgeçerek, CHP’nin değerlerine hizmet edilemeyeceğine işaret eden Baykal, şöyle dedi:
BAYKAL: KIZILAY DEĞİLİZ
"Aman sakın. Çok ciddi olun. Daha önce de bunu yaptık, hatırlayın. Meclise gelir gelmez, Cumhurbaşkanlığı seçiminde hemen teslim oldu. Halbuki öyle bir vaziyet ortaya çıkmıştı ki Tayyip bey CHP’yi ’ziyaret edeceğim ve listeyle gideceğim’ demişti. Bize gelecekti, biz de diyorduk ki ’İlla CHP’li seçilsin demiyoruz, bir AKP’li de seçilebilir. Ancak bunu anlaşarak, uzlaşarak, milletin kararıyla yapmamız lazım.’ O da ’hayır ben istediğimi seçerim’ havasındaydı. Seçemez hale getirmiştik onu. Türkiye’deki o büyük kırılmanın önemli bir aşaması odur. Merhametten maraz doğar. Biz Kızılay değiliz, biz CHP’yiz. Değerlerimiz, ilkelerimiz, iddiamız var. Her bir oyumuza ihtiyacımız var. ’Yeni oy alalım’ diyoruz bir yandan da oraya, buraya savurmak olacak iş değil. Çok dikkatli olun. Üzerimizde böyle baskılar var. Bunlara meydan vermeyelim. Durum iyi gözüküyor. İnşallah Antalya’da güzel bir sonuç alacağız. Sizlere önemli görevler düşüyor. Biz de elimizden geleni yapacağız. Türkiye’nin başını belaya sokmalarına izin vermeyin."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA