• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Demirtaştan Erdoğan hakkında küstah benzetme
18 Haziran 2016 Cumartesi 11:15

Demirtaş'tan Erdoğan hakkında küstah benzetme

Alman medyasına konuşan Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında küstahça yorumlarda bulundu, onu Bağdadi'ye benzetti.

Alman medyasından DW'nin Türkçe yayınına konuşan HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş,Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında skandal ifadeler kullandı.

FETÖ'YÜ SAVUNDU

Türkiye hakkında alabildiğine karanlık bir tablo çizen, bariz yalanlarla dolu bir demeç veren Demirtaş, bir taraftan FETÖ'nün savunuculuğunu yaparken, diğer yandan da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı küstahça sözlerle Almanlara şikayet etti.

ERDOĞAN'I BAĞDADİ'YE BENZETTİ

Erdoğan'ı DAEŞ'in sözde halifesi Bağdadi'ye benzeten Demirtaş şu ifadeleri kullandı:

Avrupa’da kurumlar ve ulusal düzeydeki görüşmelerimde Türkiye’nin dışarıdan kendi içine kapanmış, IŞİD vari bir radikalizme sapmış, bir tür diktatörlüğe gitmekte olan karanlık bir ülke olarak görüldüğünü gözlemledim. Erdoğan’ın imajı IŞİD halifesi Bağdadi kadar olmasa da onun biraz daha alt seviyesinde. Yıllardır Avrupa’ya gidip gelirim, Türkiye’nin hiç bu kadar karanlık bir ülke görüldüğünü hatırlamıyorum. İnsanlar Türkiye deyince artık, sanki Suriye’den daha kötü bir ülke gibi görüyorlar. Bir IŞİD ülkesi gibi görüyorlar. Ülkemiz bunu hiç hak etmiyor. Bunda Erdoğan’ın payı çok yüksek. Erdoğan, İslam’ı bütün dünyaya tanıtacağım veya İslamofobiyi yeneceğim adı altında yaptığı bütün çalışmalarda İslam’a en büyük düşmanlığı yaptı ve IŞİD’den sonra İslam’ı en kötü tanıtan lider olarak tarihe geçti diye düşünüyorum.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA