• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Demba Ba: Ezan sesiyle uyanmak...
25 Ağustos 2014 Pazartesi 09:30

Demba Ba: Ezan sesiyle uyanmak...

Demba Ba, Arsenal karşısında deplasmanda oynayacakları rövanş mücadelesinde tur atlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
BJK TV'ye açıklamada bulunan Senegalli futbolcu, Arsenal karşısında ilk maçta iyi bir performans ortaya koyduklarını belirterek, "Londra'daki maçta tur atlamak için elimizden geleni yapacağız. Burada gösterdiğimiz performans onları endişelendirdi. Maç içindeki gelişebilecek birkaç hareket oyunun kaderini değiştirebilir. Bu koşullarda olacağız. Tabii ciddi bir taraftar desteği arkalarında olacak ama biz de neler yapabileceğimiz gösterdik" dedi.
 
''BİR HAYALİ GERÇEKLEŞTİRMEYE GİDİYORUZ''
İngiliz ekibi ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmada siyah-beyazlı taraftarların kendilerini yalnız bırakmayacağına olan inancını dile getiren Demba Ba, "Deplasmanda olacak olmamıza rağmen taraftarlarımız tribünleri dolduracak ve rakip taraftarlardan daha çok ses çıkartacaklardır. Oraya bir hayali gerçekleştirmeye gidiyoruz. Taraftarlarımız için savaşacağız. Formalarımızı sırılsıklam edene kadar mücadele edeceğiz. Bu hedefi gerçekleştirmek için çok ciddi sebeplerimiz ve büyük bir inancımız var. Bunu orada gerçekleştirmeye çalışacağız" diye konuştu.
 
''İSTANBUL'DAKİ HAYATIM ÇOK İYİ GİDİYOR''
Demba Ba, Beşiktaş'a transfer olduğu için mutlu olduğunu ve İstanbul'daki hayatının iyi gittiğini belirterek, "Beşiktaş'tan teklif aldığım için onur duydum. Burada olmak büyük zevk. Beşiktaş'a gelme kararını almak için zorlanmadım. Buraya gelmek için hevesliydim. Herkesle iyi ilişkiler geliştirdim. İstanbul'daki hayatım çok iyi gidiyor" ifadesini kullandı.
 
''EZAN SESİYLE UYANMAK GÜZEL BİR DUYGU''
Beşiktaş'ın çok tutkulu bir taraftara sahip olduğunu anlatan golcü futbolcu, "Gelmeden öncede birçok kişi Beşiktaş'ın Türkiye'deki en büyük ve en iyi taraftarına sahip olduğunu söylüyordu. Taraftarların ilgisinden ve tribünlerdeki hallerinden çok etkilendim. Onlara karşılık vermek için elimden geleni yapıyorum. Burada benim için en güzel şeylerden birisi de her sabah ezan sesiyle uyanıyorum. Bu, çok güzel bir duygu" değerlendirmesinde bulundu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA