• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Davutoğlunu duygulandıran hediye
23 Mayıs 2011 Pazartesi 09:54

Davutoğlu'nu duygulandıran hediye

Antalyanın Alanya İlçesinde AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltıya katılan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğluna, partili Sevgi Sert tarafından bir fotoğraf hediye edildi.
Antalya’nın Alanya İlçesi’nde AK Parti İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltıya katılan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na, partili Sevgi Sert tarafından bir fotoğraf hediye edildi. Babası, dedesi ve kuzeninin bulunduğu 51 yıllık fotoğraf, Bakan Davutoğlu’nu duygulandırdı.
 

Davutoğlu, Konya Sivil Toplum Kuruluşları’nın Alanya’da düzenlediği 8’inci Ufuk Turu Semineri’ne katıldı. Daha sonra Ak Parti İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltıya katıldı.

Davutoğlu’na burada partili Sevgi Sert tarafından, dedesi Davut Kalkan, babası Sadi Davutoğlu ve amcasının oğlu Sait Kalkan ile komşuları Hayri Sert’in birlikte görüldüğü, 1960 yılında Alanya’da çekilen siyah beyaz fotoğraf hediye edildi. Fotoğrafta, Bakan Davutoğlu’nun amcasının oğlu Sait Kalkan’ın yüz kısmının kesildiği dikkat çekti. Sert’e teşekkür eden Davutoğlu, bir süre fotoğrafı inceledi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA