• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Davutoğlundan telemesaj
11 Şubat 2013 Pazartesi 11:06

Davutoğlu'ndan telemesaj

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, MÜSİAD Konya Şubesinin 20. Olağan Genel Kurulu'nda telekonferans aracılığıyla işadamlarına seslendi. Davutoğlu, MÜSİADın çalışmalarını da övdü

MÜSİAD Konya Şubesi'nin dün gerçekleşen 20. Olağan Genel Kurulu’na katılamayan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, işadamlarına telekonferansla seslendi. İstanbul'daki çalışma ofisinden salona canlı bağlanan Davutoğlu, “MÜSİAD, medeniyetimizin 21. yüzyılında yükselişindeki öncü kuruluşlarından birisidir. Hem Türkiye'de hem İslam dünyasında hem uluslararası ekonomik politikte yaptığı açılımlarla, ortaya koyduğu girişimlerle yeni ufuklar açan, geçmiş, gelecek tüm üyeleri saygıyla selamlıyorum” dedi.
 
SALONDAN BÜYÜK ALKIŞ ALDI
 
MÜSİAD Konya Şubesi’nin de önemli çalışmalara imza attığını kaydeden Davutoğlu, “MÜSİAD, şimdi ülke sınırlarını aşarak tüm gönül coğrafyamıza, Balkanlara, Ortadoğu'ya, Orta Asya'ya ve nihayet dünyanın her yerine büyük bir heyecanla gelişim ruhunu yansıtabilmiştir” diye kaydetti. Konuşması esnasında telekonferans bağlantısı kesilen Davutoğlu, salona tekrar bağlandığında “Kısa bir irtibat kopukluğu oldu ama gönüllerimizde irtibat kopukluğu olmadı” sözleri büyük alkış aldı. Davutoğlu, daha sonra şunları söyledi:
Özellikle son dönemde bölgemizdeki gelişmeler, üzerimizde son derece büyük bir sorumluluk yüklüyor. İş dünyamıza da büyük sorumluluk yüklüyor. Çünkü bütün bu ülkelerde heyecanla Türkiye tecrübesini yaşamak isteyenler var. MÜSİAD bundan sonraki buradaki ekonomik gelişime katkı sağlayacak yeni bir erkin ortaya çıkmasına zemin hazırlayacak şekilde bu toplumlarla iletişime geçmelidir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA