• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Davutoğlu’dan Beyşehir Belediyesi’ne ziyaret
22 Ağustos 2016 Pazartesi 15:48

Davutoğlu’dan Beyşehir Belediyesi’ne ziyaret

Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi'ni ziyaret etti.

Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi'ni ziyaret etti.

Davutoğlu, Beyşehir Belediyesi hizmet binası önünde Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun tarafından mehteran gösterileri eşliğinde karşılandı. Bir süre mehteran takımının çaldığı marşları izleyen Davutoğlu'na belediye hizmet binasına girişte çiçek takdim edildi. Davutoğlu, belediye binasında birim müdürleri ve personel tarafından tam kadro halinde karşılandı. Davutoğlu'na makamında brifing veren Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçede yürütülen belediye çalışmaları, hayata geçirilen ve çalışmaları süren projeler ile ilgili bilgiler aktardı.

Türkiye'nin keşfedilmeyen bazı hazineleri olduğunu, bunlardan bir tanesinin de Beyşehir olduğunu ifade eden Davutuoğlu, Beyşehir'in hakkıyla tanıtılması halinde doğal güzellikleri ve tarihiyle hem Konya'nın hem de Türkiye'nin dikkat çekici mekanlarından birisi olacağını söyledi.

Davutoğlu yaptığı açıklamada, "Burada yapılması gereken göl turunda da söylediğimiz gibi Beyşehir'in doğal güzelliklerinin tanıtılması. Suyun seviyesini nasıl koruyacağız, Beyşehir Gölü'nün güzelliğini nasıl koruyacağız. Adaların etrafındaki güzellikleri özenle korumak lazım. Beyşehir'in korunması için yine bir ekip çalışması yapacağız. Tarihi miraslarımızı da iyi korumak lazım. Bir diğer husus da hizmet. Hastane yapılıyor şu an, bunu yakın takipteyiz, hepsi gerçekleşecek inşallah. Beyşehir'i daha fazla geliştirerek, Konya'daki nüfusu buraya çekip iyi ölçekli bir büyük şehir haline getirmek için uğraşmalıyız. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız, Beyşehir'i önce Türkiye'ye, sonra dünyaya tanıtacağız inşallah" diye konuştu.

Davutoğlu'nun Belediyedeki ziyaretine AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir Kaymakam Vekili Kadir Ulusoy, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Davutoğlu, Beyşehir ziyaretinde eşiyle birlikte Beyşehir Gölü üzerinde düzenlenen tekne turuna da katılırken, ardından tarihi Eşrefoğlu Camisini ziyaret etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA