• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Davutoğlu sorunlara kayıtsız kalmadı
09 Haziran 2011 Perşembe 14:05

Davutoğlu sorunlara kayıtsız kalmadı

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Cuma günü(Yarın) Bozkır, Akşehir ve İçeriçumrayı ziyaret edecek.

Dışişleri Bakanı ve AK Parti Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Davutoğlu, seçimlere sayılı saatler kala Konya’daki seçim çalışmalarını devam ettiriyor. 10 Haziran Cuma günü Bozkır ve Akşehir ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdürecek olan Bakan Davutoğlu, İçeriçumra’da da vatandaşla buluşacak.

Saat 11.30’da Bozkır ve 14.30’da İçeriçumra’da vatandaş, esnaf ve sanayicileri ziyaret edecek olan Bakan Davutoğlu, Saat 18.00’de de Akşehir ilçesinde yoğun katılımlı bir miting gerçekleştirilecek.

Gittiği her yerde büyük coşku
Bugüne kadar sadece ilçe merkezlerini değil; belde, köy ve mahalleri de gezen Bakan Davutoğlu, farklı partilere mensup kişilerin bile ilgi odağı olmaya devam ediyor. AK Partili olan-olmayan herkesimin kucakladığı Bakan Davutoğlu’na vatandaş, kaleme aldığı şiir, şarkı ve destan ile destek veriyor. Bakan Davutoğlu’nun dış politikada gösterdiği üstün başarı dolayısıyla kendi partisini bırakıp Konya’nın ve Türkiye’nin geleceği için ilçe ve belde belediye başkanları AK Parti’ye geçiyorlar.

Sorunlara kayıtsız kalmadı
Gittiği ilçelerin sorunlarına duyarsız kalmayan Davutoğlu, çok sayıda hizmetin açılışını gerçekleştirdi.  12 Haziran 2011 genel seçimlerinin başarılı bir şekilde sonuçlanması için var gücüyle gece-gündüz demeden çalışan Bakan Davutoğlu’na, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ile AK Parti Konya Milletvekili Adayları eşlik ediyor. 2023 Vizyonu’nu gerek mitinglerinde,  gerek esnaf, sanayi, pazar ve vatandaş ziyaretlerinde gerekse yayla ve köy şenliklerinde anlatan Davutoğlu, kişi ayrımı gözetmeksizin herkesi hizmet sevdasıyla kucaklıyor.

Başbakan’ın gönül elçisi oldu
Bakan Davutoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’ya olan ilgi ve sevgisini her platformda sıkça dile getirerek, geleceğin aydınlık olması için hemşerilerinden destek istiyor. Cumhuriyet tarihi boyunca memleketine hiç bakan gelmemiş kişiler Bakan Davutoğlu’nu karşılarında görünce mutluluklarını gizleyemezken, istek ve şikâyetlerini anlatıyorlar. Konuşmalarında sık sık birlik ve beraberlikten bahseden Bakan Davutoğlu’na toplumun her kesiminden destek yağıyor.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA