• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Davutoğlu her yerde çok seviliyor
19 Temmuz 2012 Perşembe 12:13

'Davutoğlu her yerde çok seviliyor'

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, ilçe ve belde ziyaretlerine devam ediyor.
AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, ilçe ve belde ziyaretlerine devam ediyor.
     Yerlikaya, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Hadim Koordinatörü Mehmet Ali Algül ve AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Taşkent Koordinatörü Emre Tekin ile birlikte Hadim, Taşkent ve Bozkır ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.
     Ramazan öncesi ziyarette bulunduğu ilçe ve beldelerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yerlikaya, Taşkent ilçesi ziyaretinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile ilgili söylediği sözlerin oldukça yakışıksız olduğunu belirtti.
     Yurtdışına yaptıkları ziyaretlerde Davutoğlu'nun çok sevildiğine şahit olduklarını ifade eden Yerlikaya, ''Dışişleri Bakanımız sayın Ahmet Davutoğlu, sadece Taşkent'te değil tüm Türkiye'de hatta Ortadoğu'da, Balkanlarda ve Kafkasya'da halk tarafından çok seviliyor'' dedi.
     Türkiye'nin artık dış politikada eskiden olduğu gibi pasif ve edilgen bir diplomasi değil, aktif, etkin ve inisiyatif alan bir diplomasi uyguladığını anlatan Yerlikaya, ''Bu da Türkiye'nin gücü ve etkinliğini ortaya koymaktadır'' dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA