• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dardanel maçını kazanacağız
29 Ocak 2010 Cuma 18:58

Dardanel maçını kazanacağız

Konyaspor Kalecisi Recep Öztürk, Gaziantep B.Ş.Bld.Spor ve Kayseri Erciyesspor maçlarında kendilerinden beklenilen performansın altında
Konyaspor Kalecisi Recep Öztürk, Gaziantep B.Ş.Bld.Spor ve Kayseri Erciyesspor maçlarında kendilerinden beklenilen performansın altında oyunlar oynadıklarını ve bunun karşılığında da istedikleri puanları alamadıklarını belirtirken, Dardanelspor maçını kazanarak eski başarılı günlerine döneceklerini söyledi.

Bank Asya 1.Lig gibi mücadelenin ön planda olduğu bir ligde her takımın başına gelebilecek sonuçları kendilerinin son iki maçta peş peşe yaşadıklarını ifade eden kaleci Recep Öztürk, "İkinci devrenin başlamasıyla birlikte takımlar hedefleri doğrultusunda transferler yaparak kadrolarını güçlendirdiler. Bundan sonra hiçbir takımın kesin kazanacak diye bir garantisi yok. Mücadele eden, daha çok isteyen ve biraz da şansı yanında olan takımlar istedikleri sonuçlarla sahadan ayrılabiliyorlar. Daha 15 maçlık periyot var ve bu dönemde çok sürpriz sonuçlar alınır diye düşünüyorum. Ama biz özellikle sahamızda artık puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Rakip kim olursa olsun düşüncemiz kazanmak. Dardanelspor'a da saygı duyuyoruz. Bizim ihtiyacımız olan şu dönemde bir galibiyet. Onu da Pazar günü Dardanelspor'u mağlup ederek alacağımıza inanıyoruz" dedi.

 Recep Öztürk, "Onlar bizim için çok değerli. Son iki maçta yaşanan puan kayıpları nedeniyle üzdüğümüz taraftarlarımıza Pazar günü galibiyet hediye edeceğiz. Tek isteğimiz, bizi iyi günde, kötü günde, Süper Lig'e çıktığımızı ilan eden final düdüğü çalana kadar desteklemeleri. Buna ihtiyacımız var. Ortak düşüncemiz Konyaspor'umuzun başarısı olduğuna göre, bu takımın bir bireyi olarak bunu istemeye hakkımızın olduğunu düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA