• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Darbeci Doğan Medyası
04 Haziran 2015 Perşembe 09:15

Darbeci Doğan Medyası

HDP’yi destekleyen güçlere dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Savcımızı şehit eden terör örgütü bunları destekliyor. Paralel örgütün gazeteleri bunları yere göğe sığdıramıyor, darbeci Doğan medyası derseniz en büyük müttefikleri. Bütün fitne temsilcileri bunların baştacı” dedi.

Bingöl ve Mersin'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 'altın klozet' iftirası, eski Türkiye'yi getir getirmek isteyenlerin yaptığı işbirliği, çözüm süreci başta önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, özetle şunları söyledi:
Dün Menderes'i köpek, bebek iftiralarıyla mahkeme önüne çıkarmışlardı, bugün benzer bir oyunu, altın klozet kapağı gibi iftiralarla yapmaya çalışıyorlar. Bu iftirayı atana hemen cevabını verdik ve ispat etmesini istedik. Ama bunlarda yalan çok. Bunların hepsi birbirinin aynı. Bunun üzerine ne dedi? 'Ben öyle demedim.' Çark etmeye başladı. Millet boşuna 'çarkçı Kemal' demiyor. Her defasında olduğu gibi bu defa da millete rezil oldu. Ama 'Yarabbi şükür' deyip yoluna, yalanlarına, iftiralarına devam ediyor.

ESKİ TÜRKİYE ARTIKLARIYLA İŞBİRLİĞİ

Birisi 18 yıl ezanı Türkçe okutmak suretiyle zulmetti, şimdi biri de ezanı Kürtçe okutmak suretiyle zulmetmek istiyor. Ezanın aslı bellidir; 'Allahu Ekber, Allahu Ekber', böyle devam eder. Bunu değiştiremezsiniz, buna hakkınız yok. Bu uğurda eski Türkiye artığı kim varsa işbirliği yapmaktan çekinmiyorlar. Çağlayan Adliyesi'nde savcımızı şehit eden terör örgütü bunları destekliyor.

DARBECİ DOĞAN MEDYASI

Paralel örgütün gazeteleri bunları yere göğe sığdıramıyor, darbeci Doğan medyası derseniz en büyük müttefikleri. Ermeni lobisi, eşcinseller, Ali'siz Alevilik, bütün bu fitne temsilcileri bunların baştacı. Türkiye'yi kendi müstemlekeleri gibi gören bazı uluslararası basın yayın kuruluşlarının desteğini de almış.

HANİ KADINA SAYGINIZ VARDI

Diyarbakır'da çocukları kaçırılan anneler taciz edildi. Kaçırılan çocukların nerede olduğu henüz bilinmiyor. Diyarbakır Belediyesi'nin önünde o anneleri günlerce ağlattılar, arazözle üzerlerine su sıkmak suretiyle onları oradan kovaladılar. Hani sizin kadına saygınız vardı? Niye o annelerin derdini dinlemediniz. 6-7-8 Ekim'de ne yaptı bu terör örgütünün arkasındaki partinin başındaki, dedi ki 'dökülün sokağa' ve 50 kardeşimiz öldü mü? Kimdi ölenler? Kürtler. Öldüren kim? Kürtler. Kürdü Kürde öldürttü bunlar.
 

 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Bingöl ve Mersin'de onbinlerce kişiye hitap etti.

 



EYVALLAH ETMEYİZ

HDP bölgede baskıyla, korkutmayla oy toplamaya çalışıyor. Meclis'e girememesi halinde kriz çıkacağı yönünde milleti tehdit ediyor. Biz bunlara eyvallah etmeyiz. Hiçbir şey yapamazlar. Devlet tüm gücüyle, tüm imkanlarıyla vatandaşımızın yanındadır. Herkes gitsin, gönlü hangi partiyi çekiyorsa oyunu ona versin.

MİLLETİMİZLE SÜRECEK

Seçim sonuçlarıyla Çözüm Süreci arasında hiçbir ilişki yok. Çözüm Süreci'ni biz bunlarla başlatmadık ki bunlar olmadan süreç bitsin. Çözüm Süreci'ni milletimiz için, milletimizle başlattık, aynı şekilde devam ettireceğiz. Başladığımız hiçbir işi yarım bırakmadık. İnşallah Çözüm Süreci'ni de tamamına erdireceğiz. Paralel örgüte rağmen, provokatörlere rağmen bunu gerçekleştireceğiz.

BİZİ KİMSE BÖLEMEZ

Paralel yapı Türkiye'yi bölmeyi ve parçalamayı amaçlıyor. Milli Güvenlik Kurulu'nda kararımızı aldık, hükümete tavsiyemizi yaptık, iş hayata geçti. Hepsi teker teker toplanıp içeri atılıyor mu? 99'da baş imam kaçıp gitti. Küçük imamlar da kaçmaya başladı. Bunlara fırsat vermeyeceğiz. Pazar günü onun ilanıdır. Onun için sizleri milli birliğe davet ediyorum. Sizler böyle güçlü bu işe sahip çıktıkça bizi kimse bölemez.

8 Haziran'da daha güçlü geleceğiz

HDP barajı aşsa da aşmasa da çözüm sürecinin süreceğini belirten Akdoğan, “AK Partiyi devirmeye ayarlı bu oyun çözüm sürecini de ortadan kaldırmaktır. Birkaç ay içinde çok ileri aşamalara geçecek çözüm süreci. Ama HDP ile aramızda oluşan güven ilişkisi nedeniyle hangi aktörlerle devam edeceğimizi düşüneceğiz. Silah bıraktıracak olan İmralı'dır. İmralı'yı devre dışı bırakmaya çalışıyorlar. Kürtleri bu hastalıklı yapıdan kurtarmaya kararlıyız. Geçmişte devlet zulmediyor diyorlardı. Siz de bu örgüte karşı yeter artık deyin, sesinizi yükseltin. Kürtler artık yeter (Edi bese) demeli" dedi. Vatandaşın muhalefetin vaatlerini gerçekçi bulmadığını vurgulayan Akdoğan, “AK Parti gümbür gümbür geliyor. 8 Haziran'da biz güçlü bir hükümet olarak geleceğiz" diye konuştu.

Kürtleri faşist Kürtlerden kurtaracağız

Mersin mitinginde HDP'ye yüklenen Erdoğan şunları kaydetti: Ey Kürt kardeşlerim eğer bu seçimde bölücü örgüte ve onun güdümündeki partiye karşı güçlü bir duruş ortaya koymazsanız, inanın bunlar size hayatı zindan ederler. Sizi bu zalimlerin, bu faşist Kürtlerin elinden diğer Kürtleri kurtarmaya geliyoruz, bizim mücadelemiz bu. Dün devlet adına bölge insanına zulüm yapılıyordu, bugün örgüt adına, onun güdümündeki parti adına zulüm yapılıyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA