• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dağlı: "Konyasporu eleştirmek hadleri değil"
04 Mart 2012 Pazar 16:23

Dağlı: "Konyaspor'u eleştirmek hadleri değil"

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor, sahasında 1-0 mağlup ettiği Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü'nün maç sonu açıklamalarına tepki gösterdi.
Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor, sahasında 1-0 mağlup ettiği Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü'nün maç sonu açıklamalarına tepki gösterdi.
 
Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü'nün haddini aşan açıklamalar yaptığını söyledi. Kulübün resmi internet sitesine konuşan Hasan Dağlı, "Biz Konyaspor olarak ligde haddimizi bilerek ve elimizden gelenin en iyisini yaparak mücadelemize devam ediyoruz. 34 maçlık lig maratonunda iyi oynayıp kazanabilir veya kaybedebilirsiniz. Bu tür sonuçları olgunlukla karşılaması gereken birisinin çıkıp
 
Konyaspor'umuzun konumunu ve mücadelesini eleştirmesi haddine
değildir. Bu söylemleriyle Osman Özköylü'nün kesinlikle haddini aştığını belirtmeliyim. 'Yazıklar olsun böyle Türk futboluna' diye eleştirdiği Türk futbolunun Osman Özköylü ve kendisi gibi düşünenlerin hem saha içerisinde hem de saha dışındaki şovmenliklerini en kısa sürede sonlandırmalarıyla kurtulacağına inanıyorum" dedi.
 
Konyaspor'un sahasında Denizlispor'u 1-0 yendiği maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Hakemin verdiği fiyasko faulle maç kaybediyoruz. Konyaspor takımını bizimkiler burada ezdi. Bir kişi çıktı, takımın emeğini gasp etti. Alın teri döken futbolcularımız. Ben oyuncularımla gurur duyuyorum. Konyaspor bu futbolla 3. sıradaysa bu futbola yazıklar olsun" demişti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA