• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhuriyet özgürlüğün simgesidir
28 Ekim 2011 Cuma 17:17

'Cumhuriyet özgürlüğün simgesidir'

AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa AK 29 Ekim Cumhuriyet bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayarak milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutladı.
AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa AK 29 Ekim Cumhuriyet bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayarak milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
Başkan AK Cumhuriyetin 88. Yılında ülkemizin emin adımlarla lider ülke olma yolunda ilerlediğini belirterek kardeşlik birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Başkan AK açıklamasında; “ Cumhuriyet Bayramı milli ve manevi değerlerimizin artmasını ve bütünleşmesini sağlayan bir bayramdır. 88 yıl önce yokluk ve imkânsızlıklar içinde bile umutsuzluğa kapılmayan aziz milletimiz, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü Kurtuluş Savaşı'nı zaferle neticelendirmiştir ve bu gün de bu mücadeleyi verecek kararlılıkta ve güçtedir. Cumhuriyetin ilanından sonra ülkemizde birçok sorun yaşanmasına rağmen ülkemiz dimdik ayakta kalmış ve ilerlemesine de devam etmiştir. Bu vesile ile bizler de bunun bilincinde olarak Ülkemizi nasıl daha ileriye taşıyabiliriz, Türkiye’mizi atalarımızın bizlere bıraktığı kültürü yaşatarak ve yaşayarak nasıl muhasır medeniyetler seviyesine getirebiliriz bunu düşünmeli ve sürekli çalışma ve gelişme içerisinde olmalıyız. Ülkemizde son zamanlarda gelişen olayları da objektif bir bakış açısıyla değerlendirerek milletimizin menfaatleri doğrultusunda spekülasyonlara fırsat vermeden hareket etmeliyiz Bu günde İnanıyorum ki ülkemiz maneviyatını ve milli iradesini fark eden vatandaşlarımızla daha da ileriye taşınacaktır. Bu inançla Cumhuriyetimiz 88. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. . Bilindiği üzere Van’daki depremde de birçok can ve mal kaybı yaşanmıştır bu vesileyle Vanlı kardeşlerime de sabır ve güç temenni ediyorum. Yaşamını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına da baş sağlığı ve dayanma gücü diliyorum” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA