• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhurbaşkanımız gelmiş Ahmeti evinde ziyaret ediyor
21 Şubat 2015 Cumartesi 10:38

"Cumhurbaşkanımız gelmiş Ahmet'i evinde ziyaret ediyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "geçmiş olsun" ziyaretinde bulunduğu Kar, "Eskiden vali beyi makamında ziyaret etmek mümkün değildi ama şimdi Sayın Cumhurbaşkanımız gelmiş fakir Ahmet'i evinde ziyaret ediyor" dedi.

umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "geçmiş olsun" ziyaretinde bulunduğu Elazığ İmam Hatip Lisesi eski müdürlerinden Ahmet Turan Kar, "Eskiden vali beyi makamında ziyaret etmek mümkün değildi ama şimdi zaman zaman dünyayı dize getiren Sayın Cumhurbaşkanımız gelmiş fakir Ahmet'i evinde ziyaret ediyor" dedi.

Bir süre önce buzda kayıp düşmesi sonucu kalça kemiği kırılan ve ameliyat olan 81 yaşındaki Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın ziyaretinden çok memnun olduğunu söyledi.

Siyasi bir kişiliğe sahip olmadığını, 40 yıla yakın öğretmenlik ve idarecilik yaptığını belirten Kar, "Ziyaretleri beni çok bahtiyar etti. Eskiden vali beyi makamında ziyaret etmek mümkün değildi ama şimdi zaman zaman dünyayı dize getiren Sayın Cumhurbaşkanımız gelmiş fakir Ahmet'i evinde ziyaret ediyor. Bu, çok büyük bir olay. Ben emekli ve hasta bir adam, o ise yoğunluğunun içerisinde tanımadığı birini ziyaret ediyor" diye konuştu.

İmam Hatip camiası içerisinde uzun süre hizmet verdiğini ifade eden Kar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İmam Hatip liseleri üzerine konuştuklarını söyledi.

Kar'ın eşi Saadet Kar (76) ise Erdoğan'ın ziyaretinden çok büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Eşimle konuştular ve ben dinledim. Sonrasında geldiği için çok memnun olduğumu ve kendisini en büyük oğlum olarak gördüğümü, o nazarla baktığımı söyledim" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA