• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhurbaşkanı Erdoğanı üzen ölüm!
12 Ağustos 2014 Salı 11:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı üzen ölüm!

Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırklareli'deki cezaevinde tutuklu olduğu dönemde infaz koruma memuru olan ve 2009 yılında emekliğe ayrılan 53 yaşındaki Necmi Polat geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Pınarhisar Cezaevi'nden infaz koruma başmemurluğu görevinden 2009 yılında emekli olduktan sonra ilçede oturmaya devam eden 53 yaşındaki Necmi Polat, dün evinde kalp krizi geçirdi. Yakınlarının ihbarıyla gelen ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü sırada hayatını kaybetti.
 
Ak Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, ölümünden bir süre önce Necmi Polat ile birlikte bir televizyon programının çekimine katıldıklarını ifade ederek şunları söyledi:
 
"Başbakanımızın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından bir televizyon kanalı için Pınarhisar cezaevi önünde çekime katıldı. Kendisi bilindiği gibi Sayın Başbakanımızın burada misafir olduğu dönemde başgardiyanlık yapmıştı. O dönemli anılarıyla ilgili konuşmalar yaptık. Daha sonra cezaevinde sohbet etmiştik. Ardından Ankara'ya gitmek için önce Kırklareli'ne daha sonrada İstanbul'a geldim. Öğleden sonra aldığım bir telefon ile Nemci Polat beyin vefat haberini aldım. Çok üzgünüm. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum."
 
O DÖNEM BAŞGARDİYANDI
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 Aralık 1997 tarihinde Siirt'te düzenlenen bir mitingde yaptığı konuşma nedeniyle Diyarbakır DGM Savcılığı tarafından 'halkı sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge farklılığı gözeterek kin ve düşmanlığa tahrik ettiği' gerekçesiyle 4 ay 10 gün hapis cezası almış, bu süreyi 1999 yılında Pınarhisar Cezaevinde geçirmişti. O dönem cezaevinde başgardiyan olan ve 2009 yılında emekli olan Necmi Polat, Erdoğan'ın siyasi parti kurmayı cezaevinde planladığını açıklamıştı.
 
CUMHURBAŞKANLIĞINI SOSYAL MEDYADAN KUTLAMIŞTI
 
Emekli başgardiyan olan Necmi Polat, Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olarak seçimlerden birinci çıkmasını sosyal medyadaki sayfasında kutlamış ve şu ifadelere yer vermişti:
 
"Şu an çooook mutluyum sayın Başbakanımız ve Cumhur Başkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan halkın teveccühü ile Cumhur Başkanı seçilmiştir. Ömrü uzun bahtı açık olsun ülkemize milletimize ve devletimize hayırlı olsun. Allah Yar ve Yardımcısı olsun saygılarımla"
 
Emekli başgardiyan Necmi Polat'ın cenazesi bugün Pınarhisar'da toprağa verilecek.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA