• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhur Koyuncu istifa etti
20 Eylül 2012 Perşembe 12:22

Cumhur Koyuncu istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl Başkanı Cumhur Koyuncu görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Geçtiğimiz Nisan ayında gerçekleştirilen il kongresinde yeniden göreve getirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanı Cumhur Koyuncu görevinden ayrıldığını açıkladı. Koyuncu istifasına gerekçe olarak işlerinin yoğunluğunu gösterdi.

Koyuncu'nun açıklaması şöyle:

"Konya İl Kongresinden sonra bizler göreve ekip olarak geldik. İl yönetiminin ilk toplantısında görev bölümü yaparak çalışmalarımıza başladık.


Bu zaman dilimi içinde kurultayımızı yaptık. Kurultay sonrası yaptığım değerlendirmelerde işlerimin yoğunluğu sebebiyle yeterince parti çalışmalarına katılamayacağımı anladım. Bu nedenle göreve daha aktif çalışabilecek arkadaşımın gelmesi için il başkanlığı görevini bırakıyorum. Bundan sonraki aşamada ülkemizin AKP karanlığından kurtulması için bireysel olarak partimin emrinde çalışmalara her zaman katılacağıma söz veriyorum.
Göreve gelecek arkadaşıma ve arkadaşlarıma başarılar diliyor, CHP'nin önünün aydınlık olduğuna ve bu ülkenin CHP iktidarına ihtiyacı olduğuna inanıyorum.

Görevim sırasında parti çalışmalarında bana destek olan başta il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım olmak üzere tüm ilçe başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine, partililerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte partimizin bir neferi ve üyesi olarak her türlü mücadeleye destek vereceğimi kamuoyu ile paylaşıyorum"

 

.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA