• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ç.Rizespor Konyadan 3 puan çıkarmak istiyor
25 Ekim 2012 Perşembe 21:24

Ç.Rizespor Konya'dan 3 puan çıkarmak istiyor

PTT 1.Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Engin Korukır, Konya deplasmanından mutlaka üç puan ile dönmek istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Engin Korukır, Konya deplasmanından mutlaka üç puan ile dönmek istediklerini söyledi.

Konyaspor maçı hazırlıklarını bitirerek deplasman maçı için yola çıktıklarını belirten Korukır, "Çok önemli bir rakiple oynayacağız. Futbolcularımız herkes bu maçın önemini biliyor. Deplasmandan alacağımız üç puan gelecek hafta oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçı öncesi moralimizin yükselmesini sağlayacak. Tek düşüncemiz var üç puan alıp dönmek. Tesadüfen değil hak ederek üstünlük sağlayarak rakibimizi yenmek istiyoruz. Başka düşüncemiz yok. Beraberliği sadece teselli olarak görürüz" dedi.

Sezer Özmen ve Çetin Güngör uzun süre takımla birlikte olamayacağını ifade eden Korukır, "Ancak sadece onların sakatlıklarıyla ilgili endişe duyuyorum. Takımımla ilgili endişe duymuyorum. 29 kişilik çok değerli bir futbolcu kadromuz var. Yeri dolmayacak kimse yok. Bütün futbolcularımıza inancımız ve güvencimiz tam" diye konuştu.

FUTBOLCULAR GALİBİYET İÇİN İNANÇLI

Çaykur Rizesporlu Fahri, Cenk ve Kenan, Konyaspor maçında 3 puanı alan taraf olmak istediklerini söylediler. Fahri, iyi bir çıkış yakaladıkları ligde hedefe ulaşacaklarını belirterek Konyaspor engelini geçerek sahalarındaki Denizli beraberliğini telafi edeceklerini söyledi. Cenk, ise deplasmanda son iki maçı kazandıklarını buna üçüncü galibiyeti eklemek istediklerini belirtirken Kenan ise sakatlığının geçtiğini ve tamamen kendini hazır hissettiğini söyledi.

Öte yandan Kurban Bayramı nedeniyle Mehmet Cengiz Tesislerinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Teknik Direktör Engin Korukır ile futbolcuların yanı sıra Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı, Çaykur Rizespor'un Ankara Temsilcisi Hasan Kartal da törene katıldı. Bu sırada Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, telefonla arayarak teknik heyet ve futbolcuların bayramını kutladı. Mehmet Al'ın elinde bulunan telefonun açılan hoparlörü aracılığı teknik heyet ve oyunculara seslenen Kalkavan, Konyaspor maçında ellerinden gelen mücadeleyi sergileyerek 3 puanı almalarını istedi.

Yeşil mavililer, bugün Konya'ya gitti. Otobüsle Mehmet Cengiz Tesislerinden ayrılan kafileyi Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı el sallayarak uğurladı. Trabzon'dan uçakla Ankara'ya oradan da karayolu ile Konya'ya geçerek kampa girecek olan Çaykur Rizespor, hazırlıklarını Selçuk Üniversitesi tesislerinde sürdürecek. Çaykur Rizespor'da sakatlıkları bulunan Serhat ve Çetin'in yanı sıra Şahin Ali Terzi de kafilede yer almadı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA