• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çöp evde yaşayan teyzeye yardım eli uzattılar
29 Mart 2012 Perşembe 12:54

Çöp evde yaşayan teyzeye yardım eli uzattılar

Meram Belediyesi, çöp evde yalnız yaşayan Armağan Mahallesindeki teyzeye yardım elini uzattı.
Meram Belediyesi, çöp evde yalnız yaşayan Armağan Mahallesi’ndeki teyzeye yardım elini uzattı.
Meram Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yaptığı tahkikat neticesinde 66 yaşındaki F.M.T’nin evine gelen zabıta ekiplerinin karşılaştıkları manzara sonucu Temizlik İşleri, Park Bahçeler ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri seferber edildi. Öncelikli olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından evin içindeki ve bahçesindeki çöplerin temizlenmesi sağlandı.
Zabıta ekiplerinin yaptığı denetimde 66 yaşındaki F.M.T’nin zor şartlar altında yaşadığını tespit ettiklerini belirten Meram Belediyesi Zabıta Müdürü Rahim Kesmez, “Öncelikli olarak temizlik ekiplerimiz evin temizliğini yaptı. Pencere ve kapıların camlarının takılması, perde ve ev eşyalarının yenilenmesi de belediyemizce yapılacak. Evin boya ve badanasının yapılması da kısa sürede tamamlanacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz de bahçe düzenlemesini yapacak” dedi.
Daha önce emekli öğretmen olan babası ile birlikte yaşadığı öğrenilen F.M.T’nin, babasının vefatından sonra yalnız yaşadığı ve evinde çok sayıda kedi beslediği belirlendi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA