• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çok farklı bir kadın!
27 Haziran 2009 Cumartesi 17:02

Çok farklı bir kadın!

O kadar farklı görünüyor ki onu görenler gözlerine inanamıyor.

İşte Guiness Rekorlar Kitabı'na "Dünyanın en ince belli kadını" olarak giren Cathie Jung. O kadar ince belli ki onu görenler gözlerine inanamıyor, fotoğrafları fotoşoplu (photoshop) zannediliyor. Ama o tamamen gerçek.

Beli sadece 38 santimetre. İnanılmaz bir ölçü. O kadar ince ki, bir sakatlık sanılabiliyor. Oysa Cathie Jung tamamen sağlıklı. Böyle bir bele sahip olmasını ise 1983'ten beri büyük bir azimle taktığı daracık korselere borçlu.

1937 doğumlu Amerikalı Cathie Jung, Conneticut eyaletinde yaşıyor, bir cerrahla evli, üç çocuk annesi ve bir süre önce büyükanne de oldu. Ama hala korselerinden vazgeçmiyor. Ve rekoru hala elinde tutuyor. Deneyenler olsa da onun rekorunu elinden alacak bir başkası ortaya çıkamadı.

Dünyanın dört bir yanında televizyon ekranlarında boy gösteren Cathie Jung gibi ince bir bele sahip olmak isteyen yüzlerce genç kız, fan kulübüne üye ve onun tavsiyelerini takip ediyor.

Cathie Jung'un korse yöntemi, biraz da bel kemiği ya da omurgadaki deformasyonları düzeltmeye yarayan "tıbbi amaçlı korse uygulamalarına" benziyor. Gün boyunca taktığı korsesi, gece yatarken bile bellinde duruyor. Ve bir ortopedi cerrahı olan eşi Bob Jung, Cathie'nin hiçbir sağlık sorunu yaşamadığını, aksine çok kuvvetli bir bel kamiğine sahip olduğunu söylüyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA