• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çoban kavgası kanlı bitti: 1 ölü
23 Ağustos 2014 Cumartesi 11:22

Çoban kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Konya’nın Beyşehir ilçesinde çoban meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.
Konya’nın Beyşehir ilçesinde çoban meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. 
Olay, ilçeye bağlı Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, çarşı meydanındaki bir iş yerinde ilçe otogarında bir yazıhanede çalışan Yılmaz Aydın ile Yenidoğan belde iken belediye başkanlığı yapan ve besicilik yapan emekli polis memuru Mehmet S. ile çoban meselesi yüzünden tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar arasında beylik tabancası, av tüfeği ve sopaların da kullanıldığı kavga çıktı. Çıkan kavgada tabancadan çıkan kurşunlara hedef olan ve ağır yaralanan Yılmaz Aydın kaldırıldığı Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Silahlı kavganın ardından olay yerinden uzaklaşan ve kayıplara karışan Mehmet S. ise aranmaya başlandı. Olayın ardından Mehmet S.’nin babasına ait belde girişindeki çiftlik evi de ateşe verildi. Evin önündeki samanların da yandığı yangına Beyşehir’den ve çevre mahallelerden sevk edilen itfaiye araçları ile Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı arazözler de müdahale etti. Yangın, kısa sürede müdahalenin ardından kontrol altına alındı.
Bu arada, Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, silahlı kavganın yaşandığı çarşı meydanındaki işyerinin önüne güvenlik şeridi çekti. Yapılan incelemelerde olay yerinde 2 av tüfeği kartuşu ile emekli polis memuruna ait beylik tabancasına ait olduğu belirtilen 10 adet boş kovan bulundu.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA