• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cinayet zanlısını çeken gazetecilere polisten engelleme
23 Haziran 2014 Pazartesi 11:04

Cinayet zanlısını çeken gazetecilere polisten engelleme

İstanbul’dan bir yakınlarının düğün için geldikleri Konya’da uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden iki erkek kardeşin cinayet zanlılarından biri yakalandı. Polisin cinayet zanlısını görüntülemeye çalışan gazetecileri engellemek için sarf et

Olay, akşam saatlerinde merkez Meram ilçesi Havzan Mahallesi Benekli Sokak içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir akrabalarının düğünü için Konya ‘ya gelen Mustafa Tezcan (35) ve kardeşi Arif Tezcan (22) kaldıkları evin bulunduğu sokakta kimliği belirsiz kişiler tarafından tüfekli ve tabancalı saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda çeşitli yerlerinden vurulan iki kardeş, kaldırıldıkları hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

POLİS KENDİNİ CAMA SİPER ETTİ
Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, şüpheli olarak belirlediği Ö.F.K. ve Z.H’yi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu Z.H., polis ekipleri tarafından kısa sürede gözaltına alındı. Şüpheli Z.H. Beyhekim Devlet Hastanesine götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Hastane çıkışında bekleyen basın mensuplarının çekim yapmasını engellemek isteyen polis ve güvenlik görevlileri bedenleriyle etten polis aracı ile hastane kapısı arasında etten duvar ördü. Polislerden biri görüntü almaya çalışan gazetecilerin üzerine yürüyerek eliyle gazetecileri engellemeye çalıştı. Güvenlik şeridinin arasından tekerlekli sandalye ile geçirilen cinayet zanlısı, polis aracına bindirildi. Bu sırada gazetecileri engellemeye çalışan aynı polis, gazetecilerin görüntü almaması için aracın camına kendini siper etti. Gazetecilerin görüntü alınmasını engellemeye çalışan polislerin bu çabasına bir anlam verilemedi. Polisle gazetecilerin köşe kapmaca oynadığı sıralarda polis aracına bindirilen cinayet zanlısı, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.
Polis, olaya karışan diğer şüphelileri de yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA