• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cihanbeyli miniklerinin Konyaspor sevgisi
28 Mart 2016 Pazartesi 11:53

Cihanbeyli miniklerinin Konyaspor sevgisi

Konya’nın Cihanbeyli ilçesi gençlik meclisi de Torku Konyaspor antrenmanını ziyaret ederek teknik direktör Aykut Kocaman ve talebelerine başarılar diledi.
Cihanbeyli Gençlik Meclisi başkanı Yavuz Han Kale başkanlığında toplanan gençler unutamayacakları bir gün yaşarken, Başkan Kale TEOG’de derece elde eden Cihanbeylili gençler ile düzenledikleri ‘Yerel takım sevgisi’ isimli kompozisyon yarışmasın da dereceye giren öğrencileri Konyaspor antrenmanına getirdi.

Aykut Kocaman ve futbolcular tarafından sıcak bir şekilde karşılanan heyet futbolcular ve Aykut Kocaman ile bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

cihanbeyli-miniklerinin-konyaspor-sevgisi--(1).jpg

cihanbeyli-miniklerinin-konyaspor-sevgisi--(2).jpg

Kocaman’a Konya Amatör Küme futbol takımlarından Cihanbeyli belediyespor’un Kaşkol ve formasını hediye eden Cihanbeyli li gençler futbolculara da çiçek verip ligde ve Avrupa kupası yolunda üstün başarılar dilediler.

Cihanbeyli Gençlik Meclisi Başkanı Yavuz Han Kale yaptığı açıklamada “Şehrimizin takımı ve Anadolunun gurur Torku Konyaspor ile gurur duyuyoruz. Futbolcuları desteklemek ve sevgimizi göstermek açısından böyle bir organizasyon yaptık.  Hem futbolcularımız hem de teknik direktörümüz  Aykut Kocaman bizi çok sıcak karşıladı. Kendilerine Avrupa yolunda başarı diledik” dedi.

Antrenman  sonunda Torku Konyasporlu futbolcularda Cihanbeyli’li gençlere kaşkol ve bere hediye ettiler…

cihanbeyli-miniklerinin-konyaspor-sevgisi--(23.jpg

 
 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA