• Konya8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cihanbeyli Gençlik Merkezi için gün sayıyor
26 Temmuz 2017 Çarşamba 13:50

Cihanbeyli Gençlik Merkezi için gün sayıyor

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında son aşamaya gelindi.

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında son aşamaya gelindi.

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde Gençlik Merkezi'nin yapımı hızla devam ediyor. Tamamlandığında ilçede büyük bir eksikliği giderecek olan Gençlik Merkezi, yıkılan eski Anadolu Lisesi binası arazisinde yükseldi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediyi Başkanı Mehmet Kale, Gençlik Merkezi gençlerin eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarını ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirmelerine fırsat vererek topluma aktif bireyler olarak katılmalarını sağlamayı amaçladıklarını ifade etti. Başkan Kale, "Bizim vermiş olduğumuz sözlerden birisi de gençlerimize Gençlik Merkezimizi kazandırmaktı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile girişimlerimiz sonucu ilçemize bu eseri kazandırdık. Gençlik Merkezi Cihanbeylili gençlerimizin vakitlerini verimli geçirebilecekleri bir alan olacak. Serbest zamanlarını ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirecekleri güzel bir esere kavuşacaklar. Projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gençlik Merkezimiz ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun. Yakın zamanda hizmete açacağız" dedi.

Gençlik Merkezi, çok amaçlı salonlar, spor salonu, dans ve folklor salonları, heykel ve resim atölyeleri, müzik atölyesi, plastik sanatlar ve el işçiliği atölyeleri, bilgisayar salonu, kütüphane ve dersliklerden oluşacak.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA