• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çifte Bayrama hazırlanın!
17 Eylül 2009 Perşembe 17:43

Çifte Bayrama hazırlanın!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Konyaspor, hafta sonu oynayacağı maçta rakibi Kartalspor'u yenerek taraftarına çifte bayram yaşatmak istiyor.
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Konyaspor, hafta sonu oynayacağı maçta rakibi Kartalspor'u yenerek taraftarına çifte bayram yaşatmak istiyor.
Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Güven Öten, Kartalspor ile oynayacakları maçı kazanarak Konyalılara çifte bayram yaşatmak istediklerini ve bu konuda takıma güvendiklerini belirtirken, ligde olduğu gibi Türkiye Kupası'nda da iddialı olduklarını söyledi.
Başkan Yardımcısı Güven Öten, geçen hafta Bucaspor'u 3-2 yenerek liderlik koltuğunu aldıklarını hatırlatarak, "Bank Asya 1.Lig gerçekten çok zor. Geride kalan 4 hafta ve oynanan maçlarda alınan sonuçlar bunu açıkça ortaya koydu. Bu ligde daha fazla tecrübesi bulunan takımların bile sezona istedikleri gibi başlayamadıkları bir dönemde, takımımızın hem kadro uyumunu hem de lige olan uyumunu kısa sürede atlatması bizleri sevindirdi. Her geçen hafta daha iyi yolda olduğumuzu görüyoruz. Şimdi lideriz ve
sorumluluğumuz bir kat daha arttı. Yıllar sonra gelen liderlik çok güzel. Ama önemli olan sezonu lider tamamlamak. İnançlı yönetim, inançlı bir teknik heyet ve oyuncu kadrosuyla yola çıktık. Uzun lig maratonunda her türlü sonuçlarla karşılaşabiliriz. Burada önemli olan birlikteliğimizi, inancımızı kaybetmeden yolumuza devam etmek. Camiada özlediğimiz bu tabloyu yeniden yakaladığımızı görüyoruz" dedi.
Cumartesi günü oynayacakları Kartalspor maçına da değinen Güven Öten, taraftarlara çifte bayram yaşatmak istediklerini kaydetti. Öten, "Rakibimiz geride kalan 4 hafta sonunda kaybetmeyen takımlardan biri. Biz de lideriz. Liderle oynayan her takım maçlara daha farklı motive oluyor. Bunun farkındayız. Teknik heyetimiz bu konuda muhakkak ki, gerekli önlemleri alacaktır. Kolay maç olmayacağını biliyoruz. Ama sahamızda oynuyoruz ve bizi yalnız bırakmayacağına inandığımız taraftarlarımızında vereceği destekle
Kartalspor maçını galibiyetle kapatıp, hem taraftarlarımıza çifte bayram sevinci yaşatmak hem de liderliğimizi korumak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Güven Öten, 19 Eylül Cumartesi günü saat 20.30'da başlayacak Kartalspor maçının bilet fiyatlarının, kale arkası tribün 1 TL, eski yeşil tribün - yeni yeşil tribün 5 TL, kapalı tribün 20 TL, VİP tribün 75 TL, misafir takım tribünü 5 TL olarak belirlendiğini, daha önceki Bucaspor maçında 10 TL olarak açıklanan maraton tribün bilet fiyatının ise 5 TL'ye düşürüldüğünü sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA