• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çiftçilere sigorta uyarısı
13 Nisan 2010 Salı 14:01

Çiftçilere sigorta uyarısı

Sarayönü Tarım Kredi Kooperatifi, çiftçileri, afetlere karşı tarlalarını sigortalatmaları konusunda uyardı.

Sarayönü Tarım Kredi Kooperatifi, çiftçileri, afetlere karşı tarlalarını sigortalatmaları konusunda uyardı.
    

Sarayönü Tarım Kredi Kooperatifi Müdür Yardımcısı Ramazan Yiğit, tarım sektörünün yapısından kaynaklanan risklerin tarım sigortası ile çözülebileceğini söyledi.
    

Stratejik öneme sahip olan tarım sektörünün doğa koşullarına bağlı riski en fazla sektör olduğunu ifade eden Yiğit, çiftçilerin, sigorta ile afetler karşısında kendini daha güvenli hissedeceğini belirtti.
    

Üreticilerin sigorta konusunda bilgi eksikliği olduğunu anlatan Yiğit, şunları kaydetti:''Gerek yetkililer olarak bizlerin katılımıyla, gerekse kooperatiflerimizin kendi yetkililerince tertip edilen toplantılarda bu bilgi eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Umut ediyoruz ki bu çalışmalar sonunda, üreticilerimiz artık hasadını korkuyla beklemeyecek, bir güvencesi olduğunu hep bilecek. Tüm tarım kesimi üreticilerine sesleniyoruz. Geleceğiniz için sigorta konusuna ilgi gösterin, tarım olsun, ferdi kaza olsun ya da araçlarınız için kasko, trafik gibi sigortalar olsun tüm sigortalar, sizlerin kuruluşu olan Tarım Kredi Kooperatiflerinde yapılıyor.''

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA