• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHPliler de artık vicdan azabı yaşıyor
18 Temmuz 2012 Çarşamba 12:20

'CHP'liler de artık vicdan azabı yaşıyor'

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Türk Dış Politikası ile ilgili açıklamalarına yaptıkları protesto eylemi ile..
AK Parti Konya İl Gençlik Kolları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Türk Dış Politikası ile ilgili açıklamalarına yaptıkları protesto eylemi ile tepki gösterdi. CHP İl Başkanlığı önünde basın açıklaması yapan AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi; “Her zaman yaptığı gaflarla komik duruma düşen Kılıçdaroğlu, bu ifadeleri ile ahlaki seviyesini bir kez daha ortaya koymuştur” dedi.
 
AK Gençlik’ten Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki… Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Gençlik Kolları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir ziyareti sırasında Türk dış politikası ve Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle CHP İl Başkanlığı önünde bir araya gelerek Kılıçdaroğlu’nu kınadı.

AK Parti İl Yönetimi ile kadın kolları yönetim kurulu üyelerinin de destek verdiği protesto eyleminde il gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar, ellerinde taşıdıkları dövizlerle Kılıçdaroğlu’nu protesto etti.

İzi; “Ahlaki seviyesini ortaya koydu”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaba aykırı sözlerini sert bir dille eleştiren AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Şunu acı bir şekilde belirtmek gerekir ki hiçbir liderlik vasfı bulunmayan, ülkesinin bölgelerine, kültürlerine, değerlerine, komşularıyla ilişkilerine uzak bir şahsın, bu meseleler hakkında konuşarak kendisini, partisini, bunun yanında ülkemizdeki siyaset anlayışını ifadeleriyle komik duruma düşürmektedir. Bu bilgilerden ari olan bir parti yöneticisinin yine bu konularda fikir beyan etmesi abesle iştigaldir. Adeta her konuşmasında ahlaki seviyesini açık seçik ortaya döken sözleri kullanmaktan çekinmemekle belki de bunu – ki yüksek bir ihtimalle – bilinçsizce yapmaktadır. Kullandığı ifade kendi çevresinde belki gülüşmelere neden olmuştur, ancak şunu iyi bilmelidir ki milletimiz, bu ifadeleri kullananlardan iğrenmektedir. Eğer arzu ederse bir parti yöneticisi olarak kendilerine aşamalı olarak coğrafya, siyaset, teşkilatçılık ve adab – ı muhaşeret kurallarını da içeren dersleri bilaücret verebiliriz.”

İzi; “CHP’liler de artık vicdan azabı yaşıyor”

Dışişleri Bakanı ve AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Türk siyaseti ve diplomasisi için büyük bir şans olduğunu dile getiren AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Arkasından atıp tuttuğu kişi, ülkemize ve milletimize sevdalı, onların dertleri ile dertlenen, sevindiklerine sevinen hasılı bizden olandır. Bizim en başta ağabeyimiz, vekilimiz, bakanımızdır. Kendisine hocam diye hitap edilmesinden duyduğu mutluluğu başka sıfatlarda aramayacak kadar deruni bir bilim adamıdır. Yıllarca korku duvarlarıyla çepe çevre kuşatılmış ülkesini tüm tabuları kırarak dünyaya açandır. Bu sıfatlara haiz bir ilim adamıyla 10 dakika bile konuşacak bilgi birikimine sahip olmayanların bu tip konularda düstursuzca fikir beyan etmelerini kınıyoruz. Bu yöneticinin arkasında kümelenen arkadaşlara ve bu partiye gönül vermiş vatandaşlarımıza da şunu özellikle ifade etmek istiyoruz; Biz sizlerin adına üzülüyoruz. Bu tip açıklamalardan sonra yaşadığınızı tahmin ettiğimiz vicdan burukluğu nedeniyle üzülüyoruz. Artık proje üretemeyen ve kendisini tekrar edecek kadar bile kapasitesi kalmamış bir siyasi yapılanma içerisinde olduğunuz için üzülüyoruz. Ancak şunu bilmeniz gerekir ki; Hizmet anlayışımız ve inancımız gereği HALKA HİZMET HAKK’A HİZMETTİR sözü mucibince bizler bu hizmet yarışını bu tip kör ifadelere kurban etmeyiz, müsterih olunuz…”

YORUMLAR
davutoğlu
zeyd çölmekci
bilirsiniz obama bakan davutoğlunu nasıl tayyibin yanında çağırdığını el işaretiyle aynısını putin yaptı bu hakaret olmuyor chp hakaret oluyor
78.188.45.191
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA