• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHPli vekiller Meclise yürüdü
11 Ocak 2012 Çarşamba 13:13

CHP'li vekiller Meclis'e yürüdü

CHPli milletvekilleri dokunulmazlıklarının kaldırılmasını içeren dilekçeyi vermek üzere toplu olarak ve alkışlarla Meclis basın giriş kapısından TBMM Başkanlığı'na kadar yürüdü.

CHP’li milletvekilleri dokunulmazlıklarının kaldırılmasını içeren dilekçeyi vermek üzere toplu olarak ve alkışlarla Meclis basın giriş kapısından TBMM Başkanlığı'na kadar yürüdü.

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, TBMM Basın giriş kapısında bir grup milletvekili ile düzenlediği basın toplantısında CHP’li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına yönelik dilekçeleri TBMM Başkanlığına vereceklerini açıkladı. Basın toplantısının ardından CHP’li milletvekilleri toplu olarak TBMM Başkanlığı'na doğru alkışlarla yürüdü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dokunulmazlığını kaldırmak için dün Meclis Başkanlığına başvurmuştu. Bugün de cezaevindeki bulunan 2 milletvekili dışında CHP’li 132 milletvekilinin dilekçesi, TBMM Başkanlığına verildi.

CHP'li milletvekillerinin Meclis yerleşkesinde alkışlarla yaptığı yürüyüşün Meclis tarihinde bir ilk olduğuna dikkat çekildi....

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA