• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHPden AK Partiye geçti
27 Ağustos 2010 Cuma 17:31

CHP'den AK Parti'ye geçti

Konya'nın Doğanhisar ilçesine bağlı Konakkale Belde Belediye Başkanı Mehmet Çöğür, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) saflarına katıldı
Konya'nın Doğanhisar ilçesine bağlı Konakkale Belde Belediye Başkanı Mehmet Çöğür, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) saflarına katıldı.
2009 yılında yapılan yerel seçimlerde CHP'den Konakkale Belde Belediye Başkanı seçilen Çöğür, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Beyşehir ilçesinde yaptığı miting öncesi yaptığı açıklamada, 12 Eylül'de yapılacak referandumda "evet" yazılı bir şapka giyerek "evet" oyu vereceğini açıklamıştı. Yaptığı bu açıklama ile gözlerin çevrildiği bir isim haline gelen Çöğür, daha sonra yaptığı açıklamada aynı partiye mensup belediye meclis üyeleriyle birlikte istifa ettiğini kamuoyuna duyurmuştu. CHP ile yollarını
ayırdıktan sonra bir süre bağımsız olarak görevine devam eden Mehmet Çöğür, AK Parti'ye geçebilmek için bir dilekçe ile Doğanhisar İlçe Başkanlığı'na müracaat etti. Başvurusu kabul edilen Çöğür'ün dilekçesinin Konya İl Başkanlığı'na gönderildiği, parti rozetini ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinginde takacağı öğrenildi.
Konakkale Belediye Başkanı Mehmet Çöğür yaptığı açıklamada, AK Parti saflarına geçmek istemesinin nedenini belde halkından gelen yoğun istek ile yöresine iktidardan daha fazla hizmet alabilmek olarak belirtti. Çöğür, bundan böyle AK Parti saflarında beldesine hizmet etmek istediğini ifade ederek, "Parti rozetimin Başbakanımızın yarınki Konya mitinginde takılacağı belirtildi" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA