• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP MYKda büyük şok!
17 Mayıs 2010 Pazartesi 16:26

CHP MYK'da büyük şok!

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, az önce MYK toplantısını terk etti. Sav'ın ardından MYK bir bildiri yayınladı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını açıklamasının ardından CHP’de başlayan tartışma büyüyor. Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıklayan Genel Sekreter Sav, MYK toplantısını terk etti. MYK, Baykal'a "Geri dön" dedi.

ÖNDER SAV TOPLANTIYI TERK ETTİ

gercekgundem.com'a ulaşan habere göre Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıklamasının ardından bugün saat 13.00'te toplanan CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri son süreci masaya yatırdı.

CHP MYK Üyesi Savcı Sayan, Genel Sekreter Önder Sav'a tepki gösterdi. Sayan, Önder Sav'ı "CIA ajanı olmakla" suçladı. Sav bu sözlere çok ağır karşılık verdi. Genel Başkan Vekili Cevdet Selvi de Savcı Sayan'ı üslubu konusunda uyardı. Sav, toplantıyı terk ederken, "Tek başıma kalsam da Kemal'i destekleyeceğim. Parti sahipsiz değil" dedi.

İLK İMZA İSTANBUL'DAN

Öte yandan, CHP Büyük Kurultay delegesi Korkmaz Karaca 'Korkmadan, çekinmeden' diyerek Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı.

İşte o açıklama;1200 delege, partinin sahibi degildir. Partinin sahibi halktır... Ben de halkın temsilcisi bir kurultay delegesi olarak oyumu şimdiden ilan edıyorum... Oyum kemal kılıcdarogluna... korkmadan çekinmeden mertçe....kurultayda oyum kemal Kılıçdaroğlu’na...

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA