• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP Konyada 23 Nisan kutlamaları
24 Nisan 2012 Salı 13:58

CHP Konya'da 23 Nisan kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında CHP il başkanlığı koltuğuna oturan Sümeyra Gaygusuz, ülkemizde demokrasinin gelişmesiyle birlikte kalkınmanın devamını istedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında CHP il başkanlığı koltuğuna oturan Sümeyra Gaygusuz, ülkemizde demokrasinin gelişmesiyle birlikte kalkınmanın devamını istedi.


Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Konya il başkanı Cumhur Koyuncu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başkanlık koltuğunu Sümeyra Gaygusuz’a devretti.  İl başkanlığının devrinde Cumhur Koyuncu, çocukların ülkemizin geleceğini olduğunu belirterek, “Ülkemizin geleceği çocuklar yarının büyükleridir. Onlar gelecekte her alanda yerini alacaktır. Çocuklarımızdan umutluyuz. Onlar cumhuriyetimiz ve kazanımlarına sahip çıkarak ülkemizin gelecekte sahipleri olacaktır” dedi.
CHP İl başkanlığı koltuğuna oturan Sümeyra Gaygusuz öncelikle CHP’nin iktidar olmasını isteyerek, “CHP’nin iktidar olması için bütün teşkilatların çalışması ve mücadele etmelerinin yanı sıra ülkemizin demokrasinin gelişmesi ve kalkınması için mücadeleyi sürdürmesini bekliyorum. Halkın sorunlarını yakından takip ederek çözüm noktasında ellerinden geleni yapmalarını istiyorum” şeklinde konuştu.
 
CHP’li kadınlar 23 Nisan’da çocukları sevindirdi
 
CHP Konya İl Kadın Kolları,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında,  Anıttaki çelenk koyma töreninin ardından,  şehrin dış bölgelerindeki mahallelerde  maddi imkânsızlık içinde yetişen  çocukları sevindirdi.  CHP Konya İl Kadın Kolları üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında mahallelerde çocuklara, Türk bayrakları, temiz kullanılmış giysiler, oyuncaklar, kırtasiye ve temiz kullanılmış iki tekerlekli bisiklet armağan ederek,  çocukların ve anne babalarının bayramlarını kutladı. CHP'li kadınlar, çocukların coşkusu karşısında duygu dolu anlar yaşadılar.  CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sabiha Akın,'' Bayramı, çocukların gözlerindeki sevinç pırıltılarıyla kutlamak bizlere tarifsiz bir mutluluk verdi '' dedi. Çocukların anne ve  babaları da duygularını ifade ederek;  '' Böyle bir günde CHP'nin çocuklarımızı hatırlayarak yanımızda bulunması ne güzeldir. Çocuklarımızı ve bizleri sevindirdi'' dediler.   CHP Konya İl Kadın Kollarının bu faaliyetine CHP Konya İl Başkan Yardımcıları Dursun Kaplan, Hüseyin Telaşe, İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri Nihal Kaya, Nalan Nurbay, Ayla Özaltun, Şükran Akalp, Selçuklu ilçe yönetiminden Zeynep Özsoy ve Makbule Durmaz, Refiye Özçelebi  Meram ilçe yönetiminden Ayşe Kadıoğlu ve kadın üyeler katıldılar.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA