• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Champion ile sözleşme imzaladı
29 Kasım 2012 Perşembe 13:48

Champion ile sözleşme imzaladı

Sarı-kırmızılı kulüp, basketbol ve voleybol takımlarının teknik sponsorluğu için Champion ile sözleşme imzaladı.
Galatasaray Kulübü, basketbol ve voleybol takımlarının teknik sponsorluğu için spor giyim markası Champion ile sözleşme imzaladı.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Basın Toplantı Odası'nda gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasının imza törenine, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yönetim kurulu üyeleri Adnan Öztürk ve Mehmet Cibara, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Champion Avrupa Başkanı Sauro Mambrini, Champion Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Dimitris Matemtzis ile sarı-kırmızılı basketbol ve voleybol takımlarının teknik heyet ile oyuncuları katıldı.
Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal, Champion markası ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasından mutluluk duyduklarını belirterek, ''Galatasaray'da sponsorluk olayı özellikle amatörler şubeler için son derece önemli. Futbol profesyonel sistem içerisinde kendi başarısını getirileriyle karşılayabiliyor. Ama özellikle basketbol, voleybol ve diğer amatör şubelerde sponsorlarımız son derece önemli. Onların desteği olmazsa, başarıyı yakalayamayız. Gayet tabi bir kulüp ne kadar büyük olursa, ne kadar prestijli olursa ve ne kadar iyi organizeyse sponsorların ilgisini de o nispette çekiyor. Ama burada sponsorların miktarından ziyade, sponsorun kalitesi önemlidir. Kulüpler büyüdükçe sponsorların kalitesi de büyür'' diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA