• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cezaevinde bileklerini kesti
01 Nisan 2011 Cuma 17:24

Cezaevinde bileklerini kesti

Kayseride 1.5 yıl önce Ahmet Tuna ve Dilruba Tekin kardeşler ile Türkan Ayı öldürmek suçundan tutuklanan ve Ankara Sincan F tipi Cezaevine gönderilen Uğur Veli Gülış intihar girişiminde bulundu.

Kayseri’de 1.5 yıl önce Ramazan Bayramı’nın ikinci günü kaybolan Ahmet Tuna ve Dilruba Tekin kardeşler ile Türkan Ay’ı öldürmek suçundan tutuklanan ve ardından güvenlik gerekçesiyle Ankara Sincan F tipi Cezaevi’ne gönderilen Uğur Veli Gülışık, burada bileğini keserek intihar girişiminde bulundu.

1.5 yıl önce şeker toplamak için evine gelen Ahmet Tuna ve Dilruba Tekin kardeşlerle Türkan Ay’ı öldürdükten sonra, bavula koyduğu cesetlerini Yozgat’ın Çayıralan İlçesi’ndeki baraj göletinin orada kazdığı çukura gömdüğünü sorgusunda itiraf eden Gülışık, Güvenlik gerekçesiyle Ankara Sincan F Tipi Cezaevi’ne getirilmişti.
 
Gülışık, dün akşam saatlerinde, kaldığı tek kişilik hücrede nereden eline geçirdiği henüz bilinmeyen cam parçasıyla sol bileğini kesti. Gülışık’ın diğer bileğini kesemeden cezaevi görevlilerince fark edilip engellendiği belirtildi. Hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilen Gülışık, cezaevi revirinde güvenlik önlemi altında tedaviye alındı.

Bu arada Gülışık’ın cezaevinde sürekli ağladığı ve yemek yemediği kaydedildi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA