• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çevre düzenleme çalışmaları hız kesmiyor
26 Şubat 2013 Salı 16:20

Çevre düzenleme çalışmaları hız kesmiyor

Hz. Mevlananın diyarı Karataydaki Camilerin çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları Karatay Belediyesi Park Bahçeler ve Fen İşleri ekiplerince aralıksız sürdürülüyor.

 Hz. Mevlana’nın diyarı Karatay’daki Camilerin çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları Karatay Belediyesi Park Bahçeler ve Fen İşleri ekiplerince aralıksız sürdürülüyor. Ekipler tarafından son olarak Mesva Sanayi Camii ve Aslım Ağaç İşleri Sanayi Camilerinin çevre düzenlemesi yapıldı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konu ile ilgili yaptığı açıklamada Karatay’a ve Karataylılara yakışır bir görünüm elde etmek için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Başkan Hançerli, Karatay’da bulunan camilerde, cami cemaatinin rahat etmesini sağlamak amacı ile çevre düzenlemelerine önem verdiklerini ifade ederek, görsel açıdan daha modern ve yeşille iç içe bir görünüm kazandırmak için düzenleme yapılmamış camilerde de çalışmalara en kısa sürede başlanacağını söyledi. Camilerin insanların huzur buldukları yerler olduğunu belirten Başkan Hançerli, yapılan yeşillendirme çalışmaları, bahçelere yerleştirilen oturma grupları ve döşenen parke taşları ile Camilerin içleri gibi çevrelerinin de huzur veren mekânlara dönüşeceğini vurguladı.

Karatay’da bir taraftan yeni camiler yapılırken diğer taraftan da tüm camilerin çevre düzenlemelerinin ve bakımlarının yapıldığını sözlerine ekleyen Başkan Hançerli daha güzel bir Karatay için durmaksızın çalışacaklarını, köklerine bağlı kalarak modern geleceğe gururla hazırlanan bir Karatay oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA