• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cenazeye katılmayan 2 isim
08 Ekim 2011 Cumartesi 15:52

Cenazeye katılmayan 2 isim

Başbakan Erdoğan'ın dün vefat eden annesi Tenzile Erdoğan'ın cenazesine iki liderin de katılmaması dikkat çekti...
Başbakan Erdoğan'ın 88 yaşında vefat eden annesi Tenzile Erdoğan'ın Cenaze Namazı, İstanbul Fatih Camii'nde kılındı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve kabinedeki bakanlar tam kadro cenaze törenine katılırken; milletvekilleri, siyaset, spor, medya camiasından çok sayıda isim törende saf tuttu. Komuta kademesi de tam kadro törendeydi.

Ancak muhalefet liderleri arasında ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ne de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Tenzile Erdoğan'ın Cenaze Namazı törenine katıldı. Öte yandan BDP milletvekilleri ve parti üst düzey yönetiminde de kimse cenaze törenine katılmadı.

KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ TÖRENE KATILMADI

Başbakan Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın cenaze töreninde, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu, Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın temsil edeceği belirtildi. CHP'den yapılan açıklamada, cenaze töreninde, Toprak'ın başkanlığındaki taziye heyetinin hazır bulunacağı belirtildi. Kılıçdaroğlu'nun Abant'ta CHP milletvekilleriyle buluşacağı hatırlatılan açıklamada, "Bu nedenle cenaze törenine Kılıçdaroğlu katılamayacak" denildi. MHP'nin, Erdoğan'ın vefat eden annesinin cenaze törenine Grup Başkanvekili Mehmet Şandır başkanlığındaki heyetle katılacağı bildirildi. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin taziye dileklerini iletmek üzere Şandır'ın yanı sıra Genel Başkan yardımcıları Faruk Bal ve Emin Haluk Ayhan ile İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan'ın, törene katılacağı ifade edildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA