• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cemiyetten Toruya ziyaret
13 Kasım 2015 Cuma 11:22

Cemiyet'ten Toru'ya ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu makamında ziyaret etti.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'ya nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir, "Ülkemizin içerisinde bulunduğu zorlu dönemi geride bıraktık. Seçim yoğunluğunu ve zorlu süreci geride bıraktık. Ziyaret vesilesi ile hem Belediye Başkanımıza başarılar dilemek hem yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dilemek istedik. Konya basını ve özellikle Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak Meram Belediyemiz ile yaptığımız ortak faaliyetler ve Meram Belediye Başkanımızın bizlere vermiş olduğu destek unutulmaz. Kendisine Konya basını başta olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ülke de üst üste yaşanan iki seçi sonuçlarını ve yaşanan terör olaylarını da Konya basını olarak yakından takip ettiklerini de dile getiren Özdemir, "Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak ülkemizi yasa boğan terör olaylarının yaşandığı dönemlerde bizlerde birlik mesajları vererek ve ülkemizin dört bir yanındaki basın kuruluşları ile yapılan ortak çalışmalar ile ülke barışı için her türlü çalışmaları gerçekleştirdik. Terör olaylarının yaşandığı bir dönemde 30 kişilik gazeteci grubu ile Van'ın merkez dahil olmak üzere tüm ilçelerini gezmemiz de bunun en canlı örneği idi. Barışa ve birliğe katkı sağlayacak çalışmaları şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hayata geçireceğiz. Önümüzdeki dönemlerde yapmayı planladığımız çalışmaları da zamanı gelince hem basın ile hem sizlerle paylaşacağız" diye konuştu.

 

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni yeni hizmet binamızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Konya basını ile ilişkilerimiz gerçekten takdire layıktır. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da basın ile ilişkilerimizi her zaman üst seviyede tutacağız" dedi.

 

Konuşmasında 1 Kasım seçim sonuçlarını da değerlendiren Toru, "7 Haziran seçimlerinde halkımız tüm partilere bir mesaj vermişti. Ak parti olarak partimizi bu mesajı çok iyi okudu ve 1 Kasım seçimlerinde ona göre hareket ederek halkımızın yeniden ve daha fazla oranlar takdirini yeniden kazandı. Bundan sonra hem halkımız hem basınımız el birliği içerisinde Başbakanımızın memleketinde en iyi çalışmaları yapmak zorundayız. Bunun içinde birbirimize destek olmamız lazım. Allaha şükürler olsun ki Konya basını ile şimdiye kadar bu manada hiçbir zaman ayrı düşmedik. Bundan sonra da aynı duygular içerisinde hareket edeceğimize inanıyor bu vesile sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA