• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cem Adrian Konyaya geliyor
03 Ekim 2011 Pazartesi 14:35

Cem Adrian Konya'ya geliyor

Benzersiz sesi, ve etkileyici besteleriyle kendisine geniş bir hayran kitlesi yaratan Cem Adrian; Ekim ayında vereceği 15 konserle, şarkılarını Türkiye'nin dört bir yanına taşıyacak.

Benzersiz sesi, güçlü şarkı sözleri ve etkileyici besteleriyle kendisine geniş bir hayran kitlesi yaratan Cem Adrian; Ekim ayında vereceği 15 konserle, şarkılarını Türkiye'nin dört bir yanına taşıyacak.

Farklı ve cesur müziği ile müzikseverlerin beğenisini toplayan Cem Adrian; 7 Ekim'de Jolly Joker Balans'ta, 8 Ekim'de Çanakkale Mask Bar'da, 10 Ekim'de Kocaeli Sabancı Kültür Merkezi'nde, 11 Ekim'de Sakarya AFA Kültür Merkezi'nde, 12 Ekim'de Düzce Üniversitesi Kültür Merkezi'nde, 13 Ekim'de Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kültür Merkezi'nde, 14 Ekim'de Eskişehir Hayal Fabric'te, 16 Ekim'de Bilkent Üniversitesi'nde, 20 Ekim'de Ankara IF Performance Hall'da, 21 Ekim'de İzmir Noxx'ta, 23 Ekim'de Jolly Joker Antalya'da, 27 Ekim'de Konya Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde, 28 Ekim'de Mersin Kültür Merkezi'nde, 29 Ekim'de Adana Seyhan Kültür Merkezi'nde, 30 Ekim'de ise Hatay Meclis Kültür Sanat Merkezi'nde hayranlarıyla buluşacak.

Türkiye'nin dört bir yanında ve yurt dışında sayısız konser veren Cem Adrian; yoğun ilgi gören konserlerinde "Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım", "Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti", "Essentials / Seçkiler", "Emir" ve beşinci albümü "Kayıp Çocuk Masalları"ndan şarkıları seslendiriyor. Adrian'ın konserlerine ait biletler; Biletix'ten, Mybilet'ten ve konser mekânlarından temin edilebilir.
 
27 Ekim Çarşamba / Süleyman Demirel Kültür Merkezi - Konya
                                 
                                         Saat: 20:00
Adres: Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi ( 30 Ağustos Salonu)
                                       
                                        Bilet: 20 TL
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA