• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çeçenoğlu Turizm sektörde iddialı
05 Mayıs 2016 Perşembe 11:34

Çeçenoğlu Turizm sektörde iddialı

1999 senesinde kurulan ama 2009 yılında kurumsallaşan Çeçenoğlu Turizm sahibi Mehmet Çeçen IATA belgelerinin olduğunu ve bu belge sayesinde her türlü turizm faaliyeti yapma izinlerinin olduğunu belirtti.

Konya’nın genç turizm firmalarından olan ve gün geçtikçe büyümeye devam eden Çeçenoğlu Turizm sahibi Mehmet Çeçen senede yaklaşık bin 500 kişiyi hac ve umre vazifelerini yapmak için kutsal topraklara götürdüklerini söyledi. Çeçen en çok ilgi gören umre döneminin de Aralık-Ocak umresi olduğunu söyledi. “Bunun sebebi de Konya’nın bir tarım şehri olması ve Ramazan ayının harman dönemine gelmesi” diyen Çeçen, Çeçenoğlu turizm olarak hizmetlerinden de bahsetti. “Mekke’de tüm rehberler kendi hocalarımız, otellerimiz kaliteli ve nezih oteller ayrıca sağlık hizmetleri de o bölgede çok önemli, bu yüzden sağlık konusunda da kimseyi mağdur etmiyoruz. Zaten o bölgede turizm şirketinin üstüne düşen 3 önemli görev var. Sağlık, konaklama ve rehberlik hizmetlerini kusursuz yapmak. Çeçenoğlu olarak bizim de en iddialı olduğumuz konu bu” diyen Çeçen ayrıca, “Şu anda sadece hac ve umre organizasyonu yapıyoruz ama tüm hava yollarının uçak bileti satışına da başladık. Bundan sonraki dönemde oğlumun da işin içine dahil olmasıyla yurt içi turizm kolumuzu da açacağız. Kademe kademe ilerleyip sağlam adımlarla sektörde söz sahibi olmak istiyoruz” diye konuştu.

cecenoglu-turizm-sektorde-iddiali-2.jpg

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ YÜZDE 99

Türk Hava Yolları tarafından ödüllendirildiklerini söyleyen Çeçen, “Türk Hava Yolları tarafından bir belge aldık, bu belgeyi bize layık görmelerinin sebebi, 2015 yılında 20 yaklaşık 40-45 hac ve umre organizatörünün içinden, hac ve umreye en fazla götüren 3. firma olmamız” dedi. Mehmet Çeçen son olarak umreye gitmek isteyenlere tavsiyelerde bulundu. Çeçen, “Eğer umreye gidilecekse tek ölçüt fiyat olmamalı, turizm şirketi özenle seçilmeli. Umreden geldikten sonra turizmciden şikayet etmesinler. Çünkü o turizmciyi kendileri seçtiler. Çok altta fiyat çekiliyorsa sizden çalınan bir hizmet vardır” derken, kendilerinin müşterilerinden istedikleri fiyat haricinde, kutsal topraklarda ekstra hiçbir ücret talep etmediklerini söyledi. Konya’dan direkt Mekke’ye uçuşu olan ve müşteri memnuniyeti yüzde 99 olan Çeçenoğlu Turizm Konya turizmine ileriki yıllarda da katkı sağlamaya devam edecek.
MÜCAHİT YAPRAKCI / YENİ HABER GAZETESİ

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA