• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Caz Okulunda ders başlıyor!
04 Aralık 2012 Salı 10:53

Caz Okulu'nda ders başlıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi Sanat Biriminde (BAU-ART) yeni dönem Caz Okulu ile başlıyor.
 Caz müziğini daha geniş kitlelere ulaştırmak ve sevdirmek amacıyla Ocak'ta ilk öğrencilerini kabul edecek programda uluslararası tanınmışlığa sahip müzisyenler caza gönül verenlerle bir araya gelecek.
Piyano, gitar, bas, trompet, saksafon ve davul eğitimlerinin yanı sıra vokal atölye eğitimlerini de barındıran Caz Okulu’nda ders verecek isimler arasında Baki Duyarlar, Nilüfer Verdi, Şevket Akıncı, Sibel Köse, Başak Yavuz, Kağan Yıldız, Şenova Ülker, Tamer Temel ve Cengiz Baysal gibi müzisyenler yer alıyor.
Eğitim programı sonunda katılımcılara sertifikanın da verileceği “Caz Okulu”nda tüm öğrencilere yönelik armoni, solfej, caz tarihi, müzik dinleme ve analiz, ensemble gibi genel müzik teorisi ve performans dersleri de verilecek. Ayda 24 saatten altı ay sürecek eğitimler, Bahçeşehir Üniversitesi’nin Galata Yerleşkesi’nde verilecek.
BAU CAZ OKULU’NDA DERS VERECEK İSİMLER
Caz Teorisi ve Ensemble: Baki Duyarlar, Piyano: Nilüfer Verdi, Gitar ve Caz Tarihi: Şevket Akıncı, Vokal Atölye: Sibel Köse- Uraz Kıvaner, Vokal: Başak Yavuz, Bas: Kağan Yıldız, Trompet: Şenova Ülker, Saksafon: Tamer Temel, Davul: Cengiz Baysal
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA