• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Caydırıcı tedbirler alınmalı
25 Aralık 2012 Salı 13:12

'Caydırıcı tedbirler alınmalı'

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar yeşil beyazlı ekibin istediği gibi başlamadığı sezonun ilk devresinde finişi iyi yaptığını ve Süper Lig iddiasını devam ettirdiğini ifade etti.
Ankaragücü maçının çıkan saha olayları nedeniyle hakem Mürvet Ezer tarafından 43.dakikada tatil edilmesini değerlendiren Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, "Bizim adımıza her şey yolunda gidiyordu. Peş peşe bulduğumuz gollerle 3-0'lık galibiyeti yakaladık ve oyunun kontrolünü tamamen elimize aldık. Ancak bir anda ne olduğunu anlayamadan önce ferdi olarak sonra da toplu olarak ev sahibi takım taraftarlarının sahaya girmesiyle bir anda saha içerisinde her alan herkesin can güvenliği tehlikeye girdi. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan olayların atlatılması bu işin sevindirici tek tarafı. Artık spora yakışmayan bu tür görüntülerin bir daha tekrarlanmaması adına ciddi ve caydırıcı tedbirlerin bir an önce alınması gerekliliği ortaya çıktı" şeklinde konuştu.
Ankaragücü maçından çıkacak sonuçla birlikte sezonun ilk yarısını 22 puanla tamamlayacaklarını da sözlerine ekleyen İbrahim Çınar, "Sezona istediğimiz gibi başlayamadık. Ama son 4 haftada yaşanan teknik heyet değişikliğiyle birlikte bir çıkış yakaladık. Şanssız beraberlikler olmasa belki de 26 puanla zirvede daha da yaklaşabilirdik. Bu yaşananların hepsi birer tecrübe ve bizler bunlardan gerekli dersleri çıkarttık. Şimdi önümüzde sezonun ikinci yarısı için 3 haftalık bir süre olacak. Bu süreyi hem takımımıza yapılacak takviyeler hem de çalışma olarak iyi değerlendirip, sezonun ikinci devresine kaldığımız yerden daha da iyi başlayıp, Torku Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'e taşıma adına her şeyi yapacağız. İnşallah sonucunda da başarılı olarak hedefimize ulaşırız" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA