• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cavcav: Aziz Yıldırımın emsaline az rastlanır
30 Nisan 2014 Çarşamba 14:45

Cavcav: Aziz Yıldırım'ın emsaline az rastlanır

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Aziz Yıldırım'dan övgü ile bahsetti.
Cavcav, Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun tamamlanmasına üç hafta kala 19. şampiyonluğuna ulaşan Fenerbahçe'yi tebrik etti.
 
Süper Lig'de şampiyonluğun zorlu bir mücadelenin sonunda elde edildiğini belirten Cavcav, "Bu mücadeleyi başarıyla neticelendirmek elbette takdire şayan. Zaman zaman Aziz Bey'le ters düşsek de Fenerbahçe'nin bu imrenilecek başarısını takdir ve tebriğe futbolun içinde olan herkes mecburdur. Kendisi ile ters düştüğümüz noktalar da zaten Türk futbolunu daha iyi noktalara nasıl getirebiliriz diyedir. Şampiyonluk nedeniyle bu meyanda özellikle Aziz Yıldırım'ı tebrik ediyorum" diye konuştu.
 
Türk futboluna da aktarmasını dilerim
 
Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe camiası için önemine değinen Cavcav, şöyle devam etti:
 
"Kendisi futbola gönül vermiş birisidir. Başkanlığından beri Fenerbahçe için yaptıkları ortada; tesisler, stadyum, şampiyonluklar. Bütün bunlar kendisinin her şeyi kulüp sevgisiyle yaptığının ispatı. Futbolun içinde olan, futbolu çok seven ve sayısız kulüp başkanı tanıyan biri olarak Aziz Yıldırım'ın emsaline az rastlanır bir spor adamı olduğunu söyleyebilirim. Fenerbahçe'ye olan sevgi ve ilgisini bundan sonra Türk futboluna da aktarmasını dilerim."
 
Yıldırım'ın yaşadığı sıkıntılara da değinen İlhan Cavcav, "Herkesin malumu, Aziz Bey zor günler yaşadı halen de yaşıyor. Nasıl olur bilemiyorum ama hak yerini bulsun. Ne Aziz Bey, ne de ailesi yaşadıkları zor günleri bir daha yaşamasın isterim. Bu vesileyle bir kez daha kendisini ve Fenerbahçe camiasını tebrik ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA