• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çatışma: 1 ölü, 3ü polis 4 yaralı
23 Ağustos 2014 Cumartesi 15:30

Çatışma: 1 ölü, 3'ü polis 4 yaralı

Ankara'da meydana gelen silahlı saldırıda 2 polis ve 2 sivilin yaralandığı bildirildi.
Başkent Ankara öğle saatlerinde polisle şüpheliler arasında çıkan çatışmayla hareketlendi. Çatışmada ilk belirlemelere göre 2’si polis 4 kişi yaralandı.
 
Ankara'nın Çankaya İlçesi Dikmen mahallesinde polis ekiplerinin durdurmak istediği araçta bulunanlarla polis arasında çatışma çıktı. Araçtan inen şüpheli ya da şüphelilerin kaçtığı öğrenilirken, çatışmada 2 polis yaralandı.
 
Çatışmanın meydana geldiği bölgede bir silah ve 50'nin üzerinde boş kovan bulundu. Polis, yaya olarak kaçan zanlı ya da zanlıları havadan ve karadan yapılan operasyonla yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheli ya da şüphelilerin sıkıştırıldığı düşünülen binanın etrafı kuşatıldı. Bölgeye özel harekat polisleri de sevk edildi. Bu arada ilk çatışmada yaralanan bir şüphelinin hayatını kaybettiği iddia edildi. Polisin, operasyonu devam ediyor.
 
İLK ÇATIŞMA BÖLGESİNDE ASAYİŞ POLİSLERİ VARDI
 
Öte yandan, ilk çatışmanın meydana geldiği bölgede, şüphelilere terörle mücadele ekiplerinin değil, asayiş büroya bağlı polislerin müdahale ettiği öğrenildi. Şüphelilerin adli şüpheli oldukları, herhangi bir terör grubuyla bağlantılı olmadıkları belirtiliyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA