• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çatı adayımız 12. Cumhurbaşkanı olacak
13 Mayıs 2014 Salı 11:16

Çatı adayımız 12. Cumhurbaşkanı olacak

Grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde dile getirdiği "çatı aday" teklifi için "Çatı adayımız 12. Cumhurbaşkanı olacak" dedi. Bahçeli ortak aday için de parti parti çağrı yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları;

Türkiye, çoktandır antidemokratik bir yönetim anlayışının elindedir. Siyasi seviye ve medeni tutum Danıştay salonunda iflas etmiştir. Baro Başkanı da Danıştay'da kendisine verilen demokratik imkanı istismar etmiştir. Konuşması alenen kışkırtıcıdır. Her önüne gelen siyasi terziliğe soyunamaz. Baro başkanı bir saati aşan konuşmasıyla sabırları zorlamıştır. Baro başkanının ucu açık konuşması alenen kışkırtıcıdır. Başbakan'ın başkalarına edep uyarısı yaparken, kendisinin edep ile yollarını nasıl ayırdığını gördük,görüyoruz. Baro başkanı çalmış, başbakan oynamıştır. Herkes mayasının ve mizacının gereğini yerine getirmiştir. Yüksek yargı organlarının platformları devlet erkanına ayar verme yeri değildir. Cumhurbaşkanlığı onun bunun arkasından sürüklenecek kadar işlevsiz bir makam mıdır? Başbakan Erdoğan haksızlık yapan birisini arıyorsa, içtiği sudan yansıyan simaya bakmalıdır.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA