• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Canlı yayında öldü
28 Ağustos 2010 Cumartesi 14:42

Canlı yayında öldü

Gaziantepte spikerlik yapan 28 yaşındaki Tülay Güçlü, radyoda canlı yayında haberleri sunduğu sırada aniden fenalaştı. Hastaneye götürülen Güçlü, yaşamını yitirdi

Kentte yayın yapan ART Radyo’da haber sunan ve program yapan Tülay Güçlü, dün saat 13.00 sıralarında öğle haberlerini sunarken aniden fenalaştı. Radyoda çalışan arkadaşları yayının durduğunu fark edince odaya girdiklerinde Güçlü’yü baygın halde buldu. Hemen çağrılan ambulansla Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne götürülen genç kız, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Güçlü’nün aort damarının yırtılması sonucu öldüğü anlaşıldı.

Radyoda her salı günü de ‘Telden dile, ezgilere yolculuk’ adlı programı sunan Güçlü’nün ailesi kızlarının herhangi bir hastalığının bulunmadığını ancak geçenlerde sol kolunda bir uyuşma hissettiğini söylediği öğrenildi. Tülay Güçlü'nün cenazesi Gaziantep’te gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Genç radyocu ölümünden önce internetteki sayfasına “Gidersen yıkılır başıma bu şehir…Bir tufan olur sustuğun her yerde” yazdığı belirlerdi. Acı haber üzerine arkadaşları Tülay’ın sayfasına şu üzüntü mesajlarını bıraktı:  “Ve gittin ablacım”, “Seni özleyeceğiz”, “Hepimize öyle bir oyun oynadın ki gittiğine inanmak çok zor” 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA