• Konya8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Canlı Bombanın Cenazesinde Olay
13 Eylül 2012 Perşembe 17:49

Canlı Bombanın Cenazesinde Olay

Terör yandaşları yine olay çıkardı. Sultangazi 75. Yıl Polis Merkezi'ne saldırı düzenleyen canlı bomba İbrahim Çuhadar'ın cenazesini almak için Adli Tıp Kurumu'na gelen gruba polis müdahale etti.
Sultangazi 75. Yıl Polis Merkezi’nde dün kendini patlatarak 1 polisin şehit olmasına neden olan DHKP-C terör örgütü üyesi canlı bomba İbrahim Çuhadar’ın cesedinin parçaları otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürülmüştü.
Bu sabah saatlerinde Çuhadar’ın cenazesini almaya gelen yaklaşık 10 kişilik bir grup Adli Tıp Kurumu binası önünde yerleşti. Yiyecek, içecek ve giyecekleriyle yol kenarına kamp kuran grubun karşısına da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri yerleşti. Emniyet yetkilileri, grubu örgüt lehine slogan atmaması konusunda uyardı. Yetkililerin uyarılarına rağmen grup "İbrahim Çuhadar ölümüzdür" şeklinde slogan atınca polis harekete geçti.
Ekipler, önce eylemcilerin üzerine su ardından da biber gazı sıktı. Müdahalenin üzerine eylemciler D-100 Karayoluna doğru kaçıştı. Polisin kovalamasıya beraber eylemciler kaçarak izlerini kaybettirdi.
Grup ve polis arasında ara sokaklarda da kovalamaca yaşandı. Bu sırada sokak içerisindeki bir iş merkezinde çalışan vatandaşlar gruba tepki gösterdi. Bir binadan kahrolsun PKK, kahrolsun DHKP-C şeklinde bağıran vatandaşlara grup slogan atarak karşılık verdi. Grup üyesi birisi kadın iki kişi polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan ve baygınlık geçiren kadın, polis minibüsüyle hastaneye götürüldü. Adli Tıp önündeki gergin bekleyiş sürüyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA