• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Canınız ev yemeği mi istedi
03 Nisan 2011 Pazar 16:20

Canınız ev yemeği mi istedi

Konya'da ev yemekleri üzerine hizmet veren Pusula Cafe, lezzetli ve temiz yemekleri ile ev hanımlarının dahi uğrak yeri olmayı başarıyor
Sadece bayanlara özel birmekanolma özelliğini taşıyan Pusula Cafe'nin idarecisi Mukaddes Çelen, gelen müşterilere güler yüzlehizmetettiklerini söyledi. Mükaddes Çelen, "Ev yemeklerindefarklılıkoluşturduk. Pusula Cafe'yi sadece bayanlara özel birmekanhaline getirdik. Yemeklerin güzel ve lezzetli olması için her türlü çabayı gösteriyoruz. Müşteriler yemeklerimizden çok memnun kalıyorlar. Hatta yemeklerimizin, evindekilerden daha güzel olduğunu söyleyenler bile var." dedi.

Kafenin açılışına usta aşçı Oktay Usta'nın katıldığını aktaran Çelen, Oktay Usta yemekleri gibi güzel yemekler, menüler çıkardıklarını söyledi. Yemek yaparken lezzetinin yanı sıra temizliğine önem verdiğini vurgulayan Çelen, "Kafenin ve yemeklerin temizliğine dikkat ediyorum. Bu müşteri memnuniyeti için çok önemli bir unsur. Konya'ya gelenturistler, öğrenciler, arkadaş günlerini yapmak isteyenler ve geleneksel yemekleri özleyenlerin uğrak yeri haline geldik. Konya yemeklerinin yanı sıra Türk mutfağının da güzel yemeklerini müşterilerimize sunuyoruz. Tirit, içli köfte, su böreği gibi yemek çeşitlerimiz var." diye konuştu.

Pusula Cafe idarecisi Mukaddes Çelen, müşterinin memnuniyeti için mutfağının tüm bereketini masaya taşıdığını ve müşterinin kafeden güler yüzle ayrılmasının kendisi için çok önemli olduğunu ifade etti.

Çalışan Bayanlar Sağlık Eğitim Derneği'nin Yönetim Kurulu (ÇABASED) üyesi olduğunu anımsatan Çelen, "Bu sayede öğrencilere destek oluyorum. Önemli bir gelirimi öğrencilere burs olarak veriyorum. Özellikle de öğrencileri sevindirmek beni çok mutlu ediyor. Kimi zamanyurt dışındangelen öğrencileri ağırlayarak,misafirperverliğimizigösteriyorum. Amacım ülkemize sempati duymalarını sağlamak. Bu düşünce ile hareket ettikçe mutfağımız daha da bereketleniyor. Sadece geçen hafta Ankara'dan 50 kişilik bir grup ağırladık. Memnun kalan her grup gelecek grupların da habercisi oluyor aslında." şeklinde konuştu
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA