• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Can çıkar huy çıkmaz!
14 Temmuz 2013 Pazar 10:39

Can çıkar huy çıkmaz!

Konyada, girdiği marketlerin sahibinden önce dört paket sigara alarak cebine koyan sağ kolu sakat şahıs, daha sonra başka gıdalar alacakmış gibi market sahibini oyalayarak bisikletiyle kaçtı.
Konya’da, girdiği marketlerin sahibinden önce dört paket sigara alarak cebine koyan sağ kolu sakat şahıs, daha sonra başka gıdalar alacakmış gibi market sahibini oyalayarak bisikletiyle kaçtı.
Hırsızlık olayları, merkez Karatay ve Selçuklu ilçelerinde üç ayrı markette meydana geldi. Önce dışarıdan marketi gözetleyen hırsız, marketin boşalmasını fırsat bilerek içeri girdi. Marketin sahibinden 4 paket sigara alan hırsız, sigaraları cebine koyduktan sonra marketin reyonlarına yönelerek almak istediği gıdaları tezgaha bıraktı. Bir yandan etrafı gözetleyen şüpheli, marketten hızlıca çıkarak bisikletine binip kaçtı. Aynı şüpheli, başka bir markete daha girdi. Markette kimsenin olmadığını gören hırsız, yine market sahibinden 4 paket sigara alarak cebine koydu. Markette bulunan buzdolabından malzeme istediğini söyleyen hırsız, market sahibinin uzaklaşmasını fırsat bilerek marketten kaçtı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin, hırsızlık olaylarının olduğu marketlerdeki güvenlik kameralarını incelemesi sonucu, hırsızlık olayına karışan şahsın hırsızlık ve benzer suçlardan 25 kaydı bulunan Muhammet K. (24) olduğu belirlendi. Hırsız, kovalamaca sonucu polis tarafından yakalandı. Muhammet K., Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
Öte yandan, merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Tevfikiye Caddesi’nde meydana gelen olayda, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen ve hırsızlıktan 3 kaydı bulunan Abdurrahman D. (22), altı bisikletin kilidini taşla kırdı. Kilitlerini kırdığı bisikletleri çalarak kaçan şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin güvenlik kameralarını incelemesi sonucu yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Abdurrahman D., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahsın, bisikletleri Yeni Mahalle’de satarak uyuşturucu madde aldığı öğrenildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA